ßu oyunda ne olmak isterdiniz,olsan napardın _>>

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

ßu oyunda ne olmak isterdiniz,olsan napardın _>>

Mesaj gönderen Ferhatbey »

bir ithamda bulunmayacağım yine konumu kilitlemeyin lütfen güzel bir sohbet konusu açtım art niyet yoktur .. :roll:

Bir yetkili olmak isterdim .. 999 gün ban atmayan
bir yetkili olmak isterdim .. arkadaşımı destek takımına almayan
bir yetkili olmak isterdim .. belli konularda küfüre destek veren
bir yetkili olmak isterdim .. garezim olan kişileri banlamak için uğraşmayan
bir yetkili olmak isterdim .. baba napıyon demeye hala devam etmek ilk gün ki gibi
bir yetkili olmak isterdim .. S.a yazmak isterdim. Merhaba tripkolikine girmeden..
bir yetkili olmak isterdim .. Destek takımını kafasına göre kurmayan
bir yetkili olmak isterdim .. Küfür eden !
bir yetkili olmak isterdim .. normal oyuncu gibi davranıp onlara kendim burjuvaymış gibi davranmayan
bir yetkili olmak isterdim .. 4 yıldır HATA 183 ! sorununu çözebilen
bir yetkili olmak isterdim .. oyuna yüz yılda 1 de olsa girip hal hatır soran
bir yetkili olmak isterdim .. destek /takımına küfür eden adamı almak isterdim.robot aramayan
bir yetkili olmak isterdim .. nefees alan
bir yetkili olmak isterdim .. 4 yıllık hesabımı banlayan adama bak çarımı açıyorum demek isterdim ve 1 defalık af çıkarırdım
bir yetkili olmak isterdim .. Oyundaki düşmanlık kurduğum insanları , nefretim nedeniyle banlamayan
bir yetkili olmak isterdim .. Oyun hatalarıyla para kasan insanları görüp banlayan
bir yetkili olmak isterdim .. agah beyde oyuna 1 lvl yeni başlayan insanı j.ali ye bankacıya ordan tekrar j.ali ordan agahtan 1 lvl fare görevini yapıp gerisini sen keşfet demek isteyen
bir yetkili olmak isterdim .. Soruna çözüm arayan , konu kilit demeyen
bir yetkili olmak isterdim .. destek takımına hiç istenmeden girdirilen biri veya tüm destek takımının benden nefret etmesini isterdim. hiç torpilim olmasın isterdim ama görevini sonuna kadar yapan bir yetkili olmak isterdim

Sözlerimde İsim kullanmadım.konumun başında ' ne olmak isterdiniz oyunda ne yapardın' yazıyor.tamamen konuya uygun olarak kendimi anlattım olmak istediğimi ve yapmak istediğimi
herkeze kötü forumlar
.
:roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: ßu oyunda ne olmak isterdiniz,olsan napardın _>>

Mesaj gönderen DeathLord »

Ferhatbey yazdı: bir yetkili olmak isterdim .. 4 yıldır HATA 183 ! sorununu çözebilen
Su Sobee'nin değil Microsoft'un sorunu.Neredeyse her hataya 183 kodunu verip neyin ne olduğunu belirtmeyen Sobee değil Microsoft.Eğer kendi hattındaki sorun dışında farklı bir sorunun tam olarak tespitini yapabilirsen desteğe gönder de hatayı çözsünler.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

DeathLord yazdı:
Ferhatbey yazdı: bir yetkili olmak isterdim .. 4 yıldır HATA 183 ! sorununu çözebilen
Su Sobee'nin değil Microsoft'un sorunu.Neredeyse her hataya 183 kodunu verip neyin ne olduğunu belirtmeyen Sobee değil Microsoft.Eğer kendi hattındaki sorun dışında farklı bir sorunun tam olarak tespitini yapabilirsen desteğe gönder de hatayı çözsünler.
bir ton olsam şunu yapardım yazımı görerek destek sorun çözsün felsefesini taşıyosna kocaman bir :oops:

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

Oyunda Yönetici olmak İSTEMEZDİM Çünkü Oyun sıkıcılaşır.. Bi Amacın olmaz..
Hele Benim İçin hiç olmaz..küfür etmem Direk banlarım. :D Veya şifrlerini koaly çalarım kötü bşy yani :D

Saçmalık olurdu benim için :D

Zoru severim
Zor çocuk oyuncağıdır :D
imkansız biras zaman alır...
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Bu oyunu kuran kişi olmak isterdim... oyunu para tuzağına dönüştürmeyen..(!)
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Güzel bir konu oldu kanımca çünkü herkes bir şey lerden şikayetçi .. Siz napardınız onun yerinde olsaydınız diyerek hem onlarada belki güzel bir çözüm yolunda yardımcı oluruz hemde belki hatalarını güzel bir dille anlatmış oluruz
kötü
forumlar
:roll:

“Genel Sohbet” sayfasına dön