Açmadı die hırsızlık yapmak zorundamısın Yeniçeri Loncası senin gibilere konu açmaya değmez die açmadılar.adamlar klandan diorlar sna diceklerini nie konu açsınlarki senin gibilerine.
Ayrıca snn hangi charlarda oynadıqınıda biliorm sna bu oyunu oynatmamak var ama neyse
XxXJoKeRXxX 13 Şub 2011 12:23
arkadaslar bıldıgınız gıbı bu persııan hırsızdır yenıcerıxdorubey ın carını calmıstır bunun carlarını acıklamakta bana dusek kı buna kanmayın ıste o carlar...
Merhaba ;
Son günlerde konular üzerine gelen yorumlardan birkaçı,ßu ve bunun gibi kişiler yukardaki yorumlar gibi fikir edinmişlerse bu sohbeti tahip etsinler;
DARPAR gevezelik etti facebook tan küfür oyundan hırsız dedi.Çarı para karşılığında almıştık bunu Yeniçerixdorubey sahibinede arkadaşım söyledi.Tolga ile facebook tan konustum adama dedim çarını geri verecem emin ellerde die ..
Ne bulmussak fazlasıyla koyduk çarın içine sorabilirsiniz. ßiraz keyf falan ettik daha tolgada ver ver diyince verelim dedim çarı alan arkadaşıma.Tamam dedik farklı arkadaşlarımız gırgır geçsede bizle doğru olanını yaptığımızın farkındayız.Yeniçerix Loncası veya Tolganın arkadaşları tolgadan bilgi alan birisi varmı ??
Bilgi alan kişiye soracağım tek soru ;
Tolga bizeden para karşılığımı aldı çarı .. ??
Kendini bilmeyen dengesizlerde adam olsun,lafını bilmeden konuşanlara acıklama bu ..
Tolga Antalya'da diye biliyorum.O çarı senden para karşılığı almadığını zannediyorum.Msn'den kısa konustuk.Lesalth ve yeniçerixdorubey çarlarını geri aldım dedi.Parayla geri alacagını zannetmem çünkü yeni çarına ejder üretti üstünü dizdi.Lesalthı geri almak gibi bir düşünceside yoktu.
Tolgaya hesabı geri verdim diye geçiniyorsunuz ama mynet e olan tel onayınız duruyor,iptal etmediniz ayrıca iptal etmek içinde ecel istediniz.Ben eminim ki o hesabı bize veriş amacınız bizim sizin giremediğiniz bölgelere girip eksik kalan itemleri tamamlamız sonrasında hesabı çalıcaksınız yine,Bu konuda yüzde yüz eminim.İyi insanlarız diye geçinmeyin.
kim kimin ne olduğunu kimin kim olduğun kimin doğru yanlış olduğunu herkes bilir kimsenin senin veya onun bunu açıklamasına da ihtiyacı yok fazla cak cık etmene hele hiç lüzum yok
Sanıyorsun ki yorum atmazlar kendimi aklarım niyetin ne olursa olsun elbet birierini daha kandırırsında Allah seni ıslah etsin ne diyebilirim beddua ya bile layık değilsin yol al...
sonzeybek yazdı:Tolgaya hesabı geri verdim diye geçiniyorsunuz ama mynet e olan tel onayınız duruyor,iptal etmediniz ayrıca iptal etmek içinde ecel istediniz.Ben eminim ki o hesabı bize veriş amacınız bizim sizin giremediğiniz bölgelere girip eksik kalan itemleri tamamlamız sonrasında hesabı çalıcaksınız yine,Bu konuda yüzde yüz eminim.İyi insanlarız diye geçinmeyin.
yNçRxSonZeYBeK
O telefon iptal olmadığı sürece hale aynı hırsız statüsündesiniz.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
ben dedıgımı dedım gerısı sızın vıcdanınıza kalmış sizin sayenızde oyudnan sogudum ve yeniçerixdorubey , Lesalth çarlarımı sıldım bir oyun için bunları yapıyorsanız size bişey diyemem allah ıslah etsın ama hakkımı her yerde arıcam..
Lesalth yazdı:ben dedıgımı dedım gerısı sızın vıcdanınıza kalmış sizin sayenızde oyudnan sogudum ve yeniçerixdorubey , Lesalth çarlarımı sıldım bir oyun için bunları yapıyorsanız size bişey diyemem allah ıslah etsın ama hakkımı her yerde arıcam..