Persiian => DrHarunßey |- Yeniçerix Ler Göz Atsın ßi ..!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
llxHaRuNxll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Persiian => DrHarunßey |- Yeniçerix Ler Göz Atsın ßi ..!

Mesaj gönderen llxHaRuNxll »

Atabeyxdoktor » 14 Şub 2011 13:29

Açmadı die hırsızlık yapmak zorundamısın Yeniçeri Loncası senin gibilere konu açmaya değmez die açmadılar.adamlar klandan diorlar sna diceklerini nie konu açsınlarki senin gibilerine.
Ayrıca snn hangi charlarda oynadıqınıda biliorm sna bu oyunu oynatmamak var ama neyse
XxXJoKeRXxX 13 Şub 2011 12:23

arkadaslar bıldıgınız gıbı bu persııan hırsızdır yenıcerıxdorubey ın carını calmıstır bunun carlarını acıklamakta bana dusek kı buna kanmayın ıste o carlar...

Merhaba ;
Son günlerde konular üzerine gelen yorumlardan birkaçı,ßu ve bunun gibi kişiler yukardaki yorumlar gibi fikir edinmişlerse bu sohbeti tahip etsinler;
DARPAR gevezelik etti facebook tan küfür oyundan hırsız dedi.Çarı para karşılığında almıştık bunu Yeniçerixdorubey sahibinede arkadaşım söyledi.Tolga ile facebook tan konustum adama dedim çarını geri verecem emin ellerde die ..
Ne bulmussak fazlasıyla koyduk çarın içine sorabilirsiniz. ßiraz keyf falan ettik daha tolgada ver ver diyince verelim dedim çarı alan arkadaşıma.Tamam dedik farklı arkadaşlarımız gırgır geçsede bizle doğru olanını yaptığımızın farkındayız.Yeniçerix Loncası veya Tolganın arkadaşları tolgadan bilgi alan birisi varmı ??
Bilgi alan kişiye soracağım tek soru ;
Tolga bizeden para karşılığımı aldı çarı .. ??

Kendini bilmeyen dengesizlerde adam olsun,lafını bilmeden konuşanlara acıklama bu ..
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Persiian => DrHarunßey |- Yeniçerix Ler Göz Atsın ßi ..!

Mesaj gönderen sehabe09 »

Tolga Antalya'da diye biliyorum.O çarı senden para karşılığı almadığını zannediyorum.Msn'den kısa konustuk.Lesalth ve yeniçerixdorubey çarlarını geri aldım dedi.Parayla geri alacagını zannetmem çünkü yeni çarına ejder üretti üstünü dizdi.Lesalthı geri almak gibi bir düşünceside yoktu.
Kullanıcı avatarı
sonzeybek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sonzeybek »

Tolgaya hesabı geri verdim diye geçiniyorsunuz ama mynet e olan tel onayınız duruyor,iptal etmediniz ayrıca iptal etmek içinde ecel istediniz.Ben eminim ki o hesabı bize veriş amacınız bizim sizin giremediğiniz bölgelere girip eksik kalan itemleri tamamlamız sonrasında hesabı çalıcaksınız yine,Bu konuda yüzde yüz eminim.İyi insanlarız diye geçinmeyin.

yNçRxSonZeYBeK
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Sorunu pek anlamadım ama Tolga'ya karşı hayatta güven sorunu tanımam.
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

kim kimin ne olduğunu kimin kim olduğun kimin doğru yanlış olduğunu herkes bilir kimsenin senin veya onun bunu açıklamasına da ihtiyacı yok fazla cak cık etmene hele hiç lüzum yok
Sanıyorsun ki yorum atmazlar kendimi aklarım niyetin ne olursa olsun elbet birierini daha kandırırsında Allah seni ıslah etsin ne diyebilirim beddua ya bile layık değilsin yol al...
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

sonzeybek yazdı:Tolgaya hesabı geri verdim diye geçiniyorsunuz ama mynet e olan tel onayınız duruyor,iptal etmediniz ayrıca iptal etmek içinde ecel istediniz.Ben eminim ki o hesabı bize veriş amacınız bizim sizin giremediğiniz bölgelere girip eksik kalan itemleri tamamlamız sonrasında hesabı çalıcaksınız yine,Bu konuda yüzde yüz eminim.İyi insanlarız diye geçinmeyin.

yNçRxSonZeYBeK
O telefon iptal olmadığı sürece hale aynı hırsız statüsündesiniz.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Lesalth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Lesalth »

ben dedıgımı dedım gerısı sızın vıcdanınıza kalmış sizin sayenızde oyudnan sogudum ve yeniçerixdorubey , Lesalth çarlarımı sıldım bir oyun için bunları yapıyorsanız size bişey diyemem allah ıslah etsın ama hakkımı her yerde arıcam..
Wakabayshi
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

Lesalth yazdı:ben dedıgımı dedım gerısı sızın vıcdanınıza kalmış sizin sayenızde oyudnan sogudum ve yeniçerixdorubey , Lesalth çarlarımı sıldım bir oyun için bunları yapıyorsanız size bişey diyemem allah ıslah etsın ama hakkımı her yerde arıcam..
En iyisini yaparsın .. ..
*Resim*

“Genel Sohbet” sayfasına dön