Foruma erişiminiz süresiz olarak kapatılmıştır.
SirOnur
ikv
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: ikv
Buraya küfür etmek ile eline ne gecicek ? hemde kimin nereye ne kadar bir para verdiği kimseyi ilgilendirmez konu kilit...
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
İnanıyor musun canım kardeşim,ben bu tür konuları çok gördüm,her gördüğümde de sen o küfürleri nasıl bir ateşle yazdıysan ben de aynı şehvetle güldüm.Klavyenin tuşlarına basarken ağzının suyunun nasıl aktığını hissettiriyor adeta cümlelerin.Sanki harflere döktüğün küfürleri yazarken bir yandan da sesinle eşlik etmişsin,tekrarlamışsın gibi.Bu oyuna verdiğin emekleri bilmiyorum,ama küfretmesi gereken senden çok daha öncelikli emek sahipleri var ve onlar terbiyelerini koruyorlar ise senin de aynı davranışı gösterme zorunluluğun bulunmaktadır.Küfretmek istiyorsan illa,arkadaşlarını toplayıp bir halı saha maçı yap,ciğerlerin açılsın,topa her vurulduğu an dilinden küfürler eksik olmasın.Açılırsın.Başlığı dahil son harfine kadar tek amacı görüntü kirliliği yapmak olan belirsiz konulardan sakınmalısın.Sahte yöneticiler de bu konudan uzak dursunlar.İkinci bir ricam olsun.Gerekli yerde gerekli şekilde davranma bilincinin herkesde bulunması dileğiyle.
2006-2013
- EndLessWATASHI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ne içtiysen banada ver..
Ben O'na resmen aşığım...
..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..