Oyunda böyle yavaş hareket eden bir Yönetici Kadrosu ve bu kadar geç verilen adalet ile oyun hiç bi yere varamaz.Bu kunuşmayı kesinlikle yöneticileri ve oyunu aşağılamak için yapmıyorum.Yaw son güncellemeden bir ay geçmiş empati kurun birazcık neler hissettiğimizi anlarsınız.Hem neden böyle bir inceleme yöntemi seçtiniz?Suçsuzluğu kesinleşen oyuncuların blokeleri kaldırsanız hem daha mantıklı olur hem de tepki almassınız.Ancak tüm oyuncuları toplu kilitlediniz toplu açmayı planlıyosunuz yani suçsuzluğu kesinleşen oyuncular da diğerleri yüzünden beklemek zorunda kalıyor.ARTIK CEZA MI VERCEKSİNİZ AÇACAKMISIZ KARAR VERİN BİZ SABIR TAŞI DEĞİLİZ.Konunun kilitleneceğini biliyorum ancak desteğe attığım 15 mesajdan biri cevap geldi oda şöyle "Almış olduğunuz cezaya itiraz etmek için lütfen destek forumda yer alan ceza itiraz bölümünü seçiniz." Dalga mı geçiyorsunuz?Yoksa oyunu felan mı bıraktırtmayı hedefliyorsunuz amacınız nedir.
Yani anlayacağınız destek forumdan hayır yok.Böyle yapınca da arasıra forma giren yetkililer ya kilitliyor ya siliyor.
Ama sesimizi birilerinin duyduğunu biliyoruz ne kadar mutluluk verici bir olay demi ) Böyle devam edin...
Dostum seninki affedilecek bir durum değil..
Oyun açığını kendi charına kp kasmak için kullandın..
Sana vurulamayan bir durumda girdin oyuna , komutana geçtin ne kadar büyücü var savaşçı var doğradın !!!
Bunları bizzat kendi gözümle gördüm , kesinlikle yalanlama...
Şimdi burdan haklıymışsın gibi !! yönetime yüklenme..Ha diyorsan ki bende biliyorum haksız olduğumu ama " Ağlamayana da meme vermiyolar.." o zaman bu sadece yönetimi yıpratmaya yönelik bir hareket olur ki bunun da hoş karşılanmayıp konuna direk kilit vurulması ve forum hesabının da yakılması söz konusu olabilir..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
justine yazdı:Dostum seninki affedilecek bir durum değil..
Oyun açığını kendi charına kp kasmak için kullandın..
Sana vurulamayan bir durumda girdin oyuna , komutana geçtin ne kadar büyücü var savaşçı var doğradın !!!
Bunları bizzat kendi gözümle gördüm , kesinlikle yalanlama...
Şimdi burdan haklıymışsın gibi !! yönetime yüklenme..Ha diyorsan ki bende biliyorum haksız olduğumu ama " Ağlamayana da meme vermiyolar.." o zaman bu sadece yönetimi yıpratmaya yönelik bir hareket olur ki bunun da hoş karşılanmayıp konuna direk kilit vurulması ve forum hesabının da yakılması söz konusu olabilir..
justine hocamın söylediklerine katılmamak elde değil ancak sözde bu arkadaş kuzeniyle mi ne aynı hesapta oynuormuş da kuzeni yapmış onu da kendi charını istiyormuş da bilmem ne. vermeseydin arkadaş şifreni gidip yeni hesap açsaydı kuzenin. hesap güvenliği kişinin elindedir sen verirsen şifreni adam hırsızlık da yapabilir hile de kullanabilir böyle bug'u kendi çıkarına da kullanabilir o zaman sonuçlarına "SEVE SEVE" katlanacaksın. bana yok plus u aynı hesaptan kullanıorduk falan filan deme sen demiştin hesapta bi sürü para vardı diye oyunda güvenilir bi çok kişi satıo plus gidip alsaydın kuzenine :!: şimdi çek cezanı otur yerine ya oyunu oynama ya da tekrar başla bu kadar basit
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ. Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kardeşim benim de kuzenim var ama ne şifremi bilir ne İKV yi..Benim kardeşim de var oyun oynarken beni izler arada geçer oturur hatta ama arkadaşlarım dahi bilmez ki karakterde kardeşim var.. Hatta ve hatta daha ileri de gideyim sunucumuzdaki HaLFLiGHT ile üniversiteden ev arkadaşıydık ve arkadaşım karakterimle oyuna girer , bölgeye girer..
Bizim kuzenler bunları neden yapmıyor merak ediyorum.. Benim arkadaşlarım ,kardeşim , kuzenimde mi bir anormallik var acaba :?: :?: :?:
Arkadaşıma aynen katılıyorum. Neredeyse 2 ay olacak hesaplarımız acılmadı. Her hangi bir bilgilendirme de yapılmadı ancak beklemede kalmalıyız haklıysak ortaya cıkacaktır kardeşim.
Arkadaşım yaptığım hata değil demiyorum ancak "insan beşer illaki şaşar" .Tamam kestik 3 5 adam ama hesabımın içinde 500m para var.Paraya laf yapmayın hepsini topaz çekerek yaptım.Kessem kessem 50 adam kestim hesaplayın bakalım her birine 100bin karizma parası versem 5m yapar.500m nerde 5m nerde.Bana en çok koyan bono kopyalayım haksız para kasanlarla benim aynı kefeye konulmam.Biz hala bir umut liste bugün güncellencek yarın güncellencek diye bekliyoruz.Tabi sizin hesabınız açık oyuna giriyorsunuz.Bir de böyle anlamsız konuşmalar yapıyorsunuz önce bi düşünün ben 10 tane adam kestim daha plus bile yoktu adamlar para kopyalayıp 3m olan mavi topazı 15 yaptı.Aradaki fark yenilir yutulur cinsten mi?
Ayrıca burda kuzenimin veya benim ceza alacağımızı bildiğimiz ve bir sürü paramız olduğu halde hatayı kullanmamız akıl karı mı?Yaw önce biraz düşünün söylediklerinizin çoğunu atıyorsunuz.Bakın burda anlaşılmayak birşey yok kuzenimin ayrı hesabı var benim ayrı hesabım var ancak para ortak.Kuzenim hata kullandı diye niye benim param boşa gitsin? Söylediklerimin hepsi Türkçe kelimelerden oluşuyor. Lütfen konuyu bilmediğiniz halde yorum yapma gereği duymayın...
En azından sakin olduğun için düzgün tartışma ortamı yaratılabilir diyip konuyu uzatalım o zaman...
Şimdi dostum bono basmak oyun açığıdır da senin durumunda olduğu gibi vurulamayan durumda oyunda bulunup gördüğün arzı kesebilmek ve hiçbir arzın sana dokunamaması oyun açığı değil midir??
Bono basanlar bu açığı kendi menfaatlerine yönelik kullandı da senin açıkta sen kullanmadın mı??
Eeee bana göre bunlar aynı görünüyor... Var mı farklı bir pencereden olaya yanaşan ???