KİNDAR MERANDA SEÇİLMİŞ İSTEMİYORZ OYLAMA YAPTIRN [DEV] 'LER

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

KİNDAR MERANDA SEÇİLMİŞ İSTEMİYORZ OYLAMA YAPTIRN [DEV] 'LER

Mesaj gönderen Ferhatbey »

SELAMLAR
ÖNCELİKLE BEN MERANIN İLK GÜNÜNDEN BERİ BURDAYIM
VE KENDİ İSTEĞİM VE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZIN BİR İSTEĞİNE SÖZCÜLÜK YAPMAK İSTİYORUM KONU ŞUDUR.

KİNDARX İ İSTEMİYORUZ

KİNDARI GAME MASTER YAPTINIZ ? KİME SORDUNUZ ? MERAN HALKI KİNDARI OYUNCU OLARAK SEVİYOR MUYDU ?

HİÇ BUNLARI TARTTINIZ MI ? YOKSA İLYAS GÜMÜŞGÖZ(GM)KİNDAR I KAFANIZA GÖRE Mİ SEÇTİNİZ !

ÇOĞU ARKADAŞIMIZ KİNDARIN HAKSIZ YERE KENDİNİ BANLADIĞINI VE KİNDARIN TARAFSIZ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR.

BU İSTEĞİMİZİ GÖZDEN GEÇİRİN VE GAME MASTER SEÇERKEN O BÖLGENİN HALKINA SORUN DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLSUN.
VE AYNI IP ' DEN BİR OY ATILABİLSİN .

MERAN SUNUCUSU OYUNCUSU OLAN GM KİNDARI !

MERAN SUNUCUSU NUN BİR ÇOĞUNUN İSTEĞİYLE

KENDİ ADIMA.. GM KİNDARI İSTEMİYORUM ! GÖREVDEN ALMANIZI VEYA OYLAMA YAPMANIZI RİCA EDİYORUM !
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: KİNDAR MERANDA SEÇİLMİŞ İSTEMİYORZ OYLAMA YAPTIRN [DEV] 'LER

Mesaj gönderen Ferhatbey »

bu konuya DESTEK VERENLERİN YAZMALARINI VE TARTIŞMADAN GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMENİZİ İSTİYORUM . . ORTADA BİRŞEY YOKKEN KONUYU KİLİTLERSENİZ. ARD NİYET ARARIM :idea: :idea: :idea:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Eminmisin ?

Mesaj gönderen TAKVA »

Ferhatbey yazdı:bu konuya DESTEK VERENLERİN YAZMALARINI VE TARTIŞMADAN GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMENİZİ İSTİYORUM . . ORTADA BİRŞEY YOKKEN KONUYU KİLİTLERSENİZ. ARD NİYET ARARIM :idea: :idea: :idea:

Forum Kuralları Madde 4
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir

Forum kuralları Madde 10
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Forum kuralları madde 5

İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön