BEN ASPIRINN

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aspirinn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

BEN ASPIRINN

Mesaj gönderen Aspirinn »

Svgili Arkadaslarim, son zamanlarda Benim Adimi kullanarak, bazi kisiler Sahte EPIN Ve Plus Paket Satiyorlarmis. Benim Bu Car Haricindeki Carlarla Hic bir Ilgim ve Baglantim Yoktur. Ayrica Belirtmek isterimki, Ben www.uyelikal.com sitesinde yetkili satis bayisi bölümünde Yurtdisi yetkili saticiyim, ismim Ahmet Köseoglu, isteyen bana ordan telefon ve adresimden yada mail adresimden ulasabilir.Benim adimi kullanan kisilere kesinlikle inanmayin, yapilan hirsizlik ve sahtekarliklari destek ekibine bildirin, saygi ve sevgilerimle
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: BEN ASPIRINN

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Merhaba,

Ben Şahinx,Panalgine görüyoruzki oyun içinde sağlanan güveninin bazı kişilerce baltalanmaya çalışılıyor bu dolandırıcılığı yapanların bir an önce cezalandırılacağını biliyorum.

Herkese iyi oyular,iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sahxesad »

Ben Ahmed abiyi epeydir tanırım.2 karakterden başka bi karakteri yoktur.Ve öyle hırsızlığa geleceğini de ummuyorum.

İyi forumlar.
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Merhaba esat ben üzeyir.Bende umuyordum böyle bir sey olacağını meyve veren ağaç taşlanır sonuçta :) ama sert duvara çarptılar.

İyi eğlenceler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön