Benden sizlere bir öneri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Benden sizlere bir öneri...

Mesaj gönderen Auril »

Merhabalar
arkadaslar bu konuyu sizleri bilgilendirme ve uyarma amaclı actım. çoğu ikv oyuncusu(ben de dahil) gunde ortalama 3 4 saat ikv oynuyor. bu oyunun size verdiği zararları hic dusundunuzmu 1. pc basında oturmaktan olusan goz ve omurga sistemi rahatsızlıkları 2. ve en onemlısı ZAMAN kaybı unutmayın gıden zaman hıcbır sekılde gerı donmez. ogrencıler ve calısanlar kendını oyuna cok kaptırmıs olan arkadaslar bugune kadar bu oyunu oynadınızda elınıze ne gectı ? sahsen 2.5 senedır oynuyorum hıcbırsey kazanmadım tam aksıne onlarca sey kaybettım derslerım bozuldu tonla para verdık aıle ıcı huzur bozuldu bu oyun bır bagımlılıktır ve bız bagımlı olmus oyuncular bu oyunu oynamadıgımızda kendımızı eksık hıssedıyoruz.sahsen bırakmayı onlarca kez denedım ama olmadı artık su an ıtıbarı ıle oyuna gerı donus yapmamak uzerı bıraktım karakter uyelık hıcbırsey kalmadı hepsını sıldım attım bır dusunun bı oyun ıcın bukadar fedakarlık yapmaya degmez.hadı 1 saat 2 saat kafa dagıtmak ıcın oynarsınız ama saatlerce oynamayın ben cok oynadım elıme ne gectı ? bırı paramı verdı ? madalyamı taktılar ? hayır hayatım berbat oldu cok sıkıntılar cektım bır oyun yuzunden sıze tavsıyem bu oyuna kendınızı kaptırmayın cok gec olmadan aklınızı basınıza defsırın . bu dedıklerımı ılerde cok ıyı anlıcaksınız ve pısman olucaksınız. bana cok dedıler bırak oynama dıye ama dınlemedım suan kafamı taslara vuruyorum cok pısmanım eger sızde pısmanlık yasamak ıstemıyosanız buna bır dur deyın ve cızgınızı cekın unutmayın bu bır oyun ve bu oyun asla bıtmez...

Hoscakalın...
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön