20.02.2011 sancak savaşı ;)
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
20.02.2011 sancak savaşı ;)
sancak savaşı alımlar tamamnlandı lodoslardan DELİxMAHKUM ortaya geldi bende gittim ortaya durdum lodos büyücüler BAŞLA KOMUTU GELMEDEN üstüme büyü yağdırdılar bende en yakınımdaki DELİxMAHKUM a ağır vuruş attım sonra öldüm zaten.. şifacımız kaldırdı.. yerime geçtim GM bey sağolsun agah efendinin yanına gönderdi
destek takımı buysa o destek takımına herkes küfür eder DAHA ADAM GİBİ ETKİNLİK YAPAMAYAN KİŞİLERDEN NE BEKLENİR ???
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: 20.02.2011 sancak savaşı ;)
Selamlar ;
Burda suçu yetkililere atmaktansa ilk başta kendimize bakalım. Bu durum aynısı Kuklacı sunucusunda da yaşandı. Kendini bilmez arzlardan bir iki kişisi elektrik atmaya başladı. Ve ortalık karıştı. Etkinliği yöneten arkadaşımızın oyundan kısa süreliğini düşmesi ile birlikte iki klan ekibi birbirine saldırmaya başlamıştı.[Başla ! komutu gelmeden] Bunun üzerine olaylar yatışmaması üzerine etkinlik iptal edilmiştir.
İyi forumlar
Burda suçu yetkililere atmaktansa ilk başta kendimize bakalım. Bu durum aynısı Kuklacı sunucusunda da yaşandı. Kendini bilmez arzlardan bir iki kişisi elektrik atmaya başladı. Ve ortalık karıştı. Etkinliği yöneten arkadaşımızın oyundan kısa süreliğini düşmesi ile birlikte iki klan ekibi birbirine saldırmaya başlamıştı.[Başla ! komutu gelmeden] Bunun üzerine olaylar yatışmaması üzerine etkinlik iptal edilmiştir.
İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge of Nobility
hakem arkadaş pozisyonu iyi takip edemedi,
ortada ölü olarak seni gördü, kırmızı kartı sana gösterdi.
ama sen de ofsaytta kalmıştın
sende bi suç yok ama olayı arzlardan bi büyücü başlattı.
belki kazayla oldu ama girer girmez karşı tarafa elektrik attı.
neyse artık olan oldu, önümüzdeki maçlara bakalım

Eline , beline , diline sahip ol !
aynenSenfony yazdı:hakem arkadaş pozisyonu iyi takip edemedi,
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Kardes ben DeLixmahkum orda benım ortaya gecme nedenım LODOS sayımız azdı ortaya gecdm ve herkesın durmasını ısared ettim ve sen gelip bana orda agır attın sen bana vurunca benım gurup um sana vurdu... ilk vuran sen oldundan seni arugle postaladı 
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Peki XxSaMeTxX Adlı Kullanıcının Ssde açıkca küfür ettiği belli oluyor .. Gerekeni Yapmak size düşer artk Yöneticiler :roll: :roll:
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
görüş açısına kalmış bir şey senin kimin üstüne tıklaman etkili burda sen ortaya geçtin bende geçtim üstüme meteorit ve elektrik geldi en yakınımda sen vardın bende sana ağır sert ikisinden birini attım sonrada öldüm zaten sonra kendimi agahın yanında buldum olan oldu iki klan içinde önemli olanheysen yazdı:Kardes ben DeLixmahkum orda benım ortaya gecme nedenım LODOS sayımız azdı ortaya gecdm ve herkesın durmasını ısared ettim ve sen gelip bana orda agır attın sen bana vurunca benım gurup um sana vurdu... ilk vuran sen oldundan seni arugle postaladı
ETKİNLİKLERİN ADAM GİBİ YAPILMADIĞI yanlışım varsa söyleyin =?
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
OTTTOMAN yazdı:görüş açısına kalmış bir şey senin kimin üstüne tıklaman etkili burda sen ortaya geçtin bende geçtim üstüme meteorit ve elektrik geldi en yakınımda sen vardın bende sana ağır sert ikisinden birini attım sonrada öldüm zaten sonra kendimi agahın yanında buldum olan oldu iki klan içinde önemli olanheysen yazdı:Kardes ben DeLixmahkum orda benım ortaya gecme nedenım LODOS sayımız azdı ortaya gecdm ve herkesın durmasını ısared ettim ve sen gelip bana orda agır attın sen bana vurunca benım gurup um sana vurdu... ilk vuran sen oldundan seni arugle postaladı
ETKİNLİKLERİN ADAM GİBİ YAPILMADIĞI yanlışım varsa söyleyin =?

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ
EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...
İNFAZ-TEAM 2007 - 2011