Merhaba ,
Mynet , TTnet , Sobee üyeliklerinde Kullanıcı Adı ve Şİfre sorgulama ekranında sonra oyuna giremeyen arkadaşlar için bilgilendirme yapayım...
Sorgulama ekranından sonra oyuna girememe nedenleri :
- Bağlantı hızınız veya bilgisayar özellikleriniz çok düşük oldugundan sunucu ile iletişim de o kadar yavaş olur ve oyunun açılma süresi uzar
- Counter Strike oynayanların kullandığı Anti_Hile programı olan Sxe Injected programının sorgulama ekranından sonra oyunun açılmasını engellediği kanıtlanmıştır.Bu veya buna benzer bir program kullanıyorsunuz Görev Yöneticisinden veya saatin ordaki simgeden bu programları devre dışı bırakınız
-Anti-Virüs programları da bazen sormadan uygulamları engelleyebiliyor.Kara Listesine aldığı uygulamaların açılmasını engelliyor.Özellikle Maksimum seviye koruma yapan kullanıcıların birçoğu bu güvenlik seviyesi yüzünden zorluk çekebiliyor.
Not : her zaman tarayıcı geçmişinizi temizleyin... Oyundan kaynaklı hata olmasına karşın oyunun bulunduğu klasörü Shift+ Delete kombinasyonu ile tamamen siliniz. Tekrar kurunuz. Daha fazla yardım ve teknik destek için www.istanbuloyun.com/ikvdestek sayfasından yönetimle irtibata geçebilirsiniz.
Launcher.exe (Giriş Ekranından)sonra oyunu açılmayanlar
Re: Launcher.exe (Giriş Ekranından)sonra oyunu açılmayanlar
bende ara sıra oluyor ama bende daha 2-3 gunden berı olmaya basladı
ondan once calısıyordu sımdı ara sıra oluyor
ondan once calısıyordu sımdı ara sıra oluyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Oyuna GiremiyoRum.
Oyun Luncher.exe Calısıyor Güncelleme Gerçeklesiyor Fakat Asağıdaki Hatayı Veriyor.. ???

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
gönderdiğiniz resimde bulunan hata sizle alakası yok. Oyun Sunucuları kapandığı için verilen hata.Kısa sürede geri açılır
Hile koruması programları ikvnin açılmasının engellemektedir. Programın yüklü olmasından bir sorun yaşanmamaktadır. Ancak çalışır durumda olması durumunda sorunla karşılaşabilmeniz muhtemeldir.ORHANBEY yazdı:Merhaba ,
Mynet , TTnet , Sobee üyeliklerinde Kullanıcı Adı ve Şİfre sorgulama ekranında sonra oyuna giremeyen arkadaşlar için bilgilendirme yapayım...
Sorgulama ekranından sonra oyuna girememe nedenleri :
- Bağlantı hızınız veya bilgisayar özellikleriniz çok düşük oldugundan sunucu ile iletişim de o kadar yavaş olur ve oyunun açılma süresi uzar
- Counter Strike oynayanların kullandığı Anti_Hile programı olan Sxe Injected programının sorgulama ekranından sonra oyunun açılmasını engellediği kanıtlanmıştır.Bu veya buna benzer bir program kullanıyorsunuz Görev Yöneticisinden veya saatin ordaki simgeden bu programları devre dışı bırakınız
-Anti-Virüs programları da bazen sormadan uygulamları engelleyebiliyor.Kara Listesine aldığı uygulamaların açılmasını engelliyor.Özellikle Maksimum seviye koruma yapan kullanıcıların birçoğu bu güvenlik seviyesi yüzünden zorluk çekebiliyor.
Not : her zaman tarayıcı geçmişinizi temizleyin... Oyundan kaynaklı hata olmasına karşın oyunun bulunduğu klasörü Shift+ Delete kombinasyonu ile tamamen siliniz. Tekrar kurunuz. Daha fazla yardım ve teknik destek için www.istanbuloyun.com/ikvdestek sayfasından yönetimle irtibata geçebilirsiniz.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bi şeyi unutuyorsunuz Panda internet secry kullananlar vardır belki panda oyunun açılması enggelliyor ve yahut ,'la
nod32 antivir..vb virüs programlarıda enggelliyor oyunun açılmamasını aklınızda olsun
nod32 antivir..vb virüs programlarıda enggelliyor oyunun açılmamasını aklınızda olsun

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
walla oyunu kurdum yükledim saat 3 e kdar girdiğim oyuna şu an giremiyorum acaba bende mi sorun var yoksa genel bir problem mi ?? Direk oyun yüklreken atıyor ve karakter secmeekranında karakterle titriyor ayarları değiştirmedim anlamadım