öncelikle oyuna fzla giremiyorum ondan buraya yazdım kapalı çarşıdada çok kişi bakmıyor tekrar özür dilerim..
3ay plus 40m ayda 2 ganoya takas
isim epinide 60m yada 3 ganoya takas olur
daha önceden çok kişyie epin sattım güvenmeyen yada emin olmayan olursa alışverş sırasında an ve an fotoğraf alarak güvenli alışveriş yapabilir..
3 ay plus + isim epini stılık
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: 3 ay plus + isim epini stılık
Kapalı çarşıya aktarırmısınız konuyu ? :ugeek:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: 3 ay plus + isim epini stılık
Merhaba;
Oyun içindeki İsim değiştirme satışları için yaptığımız uyarıyı sizlere hatırlatmak isterim.
" GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım talebinde bulunmanızı, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
ve ayrıca güvenli yoldan bu hakka sahip olabilmek için lütfen aşağıda verdiğim linki inceleyiniz.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46697
Oyun içindeki İsim değiştirme satışları için yaptığımız uyarıyı sizlere hatırlatmak isterim.
" GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım talebinde bulunmanızı, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
ve ayrıca güvenli yoldan bu hakka sahip olabilmek için lütfen aşağıda verdiğim linki inceleyiniz.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46697
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!