YÖNETİCİ VEYA BİR YETKİLİ KONUYA LÜTFEN
YÖNETİCİ VEYA BİR YETKİLİ KONUYA LÜTFEN
Öncelikle bu mesajı yönetim iyice bir baksın madenler çoğaldı ama 20 dk da bir çıkıyor ne anlamı var tamam 20 dk bekledik çıktı çektik o madenin safı çıkmassa 20 dkyada yazık deilmi yaz 10 dk ya düşürün yada her çekmemizde saf çıkma ihtimalini yükseltin basarılar :?:
Re: YÖNETİCİ VEYA BİR YETKİLİ KONUYA LÜTFEN
HaYaT BuYsA ÜstÜ KaLsIn ya yönetim bu madenlere bir çare bulur yada biz bu oyunu bırakırız:
Bu konuya destek verin arkadaşlar o zaman bakın nasıl düzeliyor bu sistem:
Bu konuya destek verin arkadaşlar o zaman bakın nasıl düzeliyor bu sistem:
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Önerileriniz burdan cevap bulmaz. www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden öneriler seçeneğini kullanarak hem önerinizin öneri havuzuna atılmasını sağlarsınız ; hem de önerinizin gerçekleşme oranını yükseltirsiniz.
İyi forumlar
İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Merhaba ;
Forum Kuralları Madde 4
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
İyi forumlar
:arrow:
Forum Kuralları Madde 4
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
İyi forumlar
:arrow:
ISTANBULFATIHI yazdı:Önerileriniz burdan cevap bulmaz. www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden öneriler seçeneğini kullanarak hem önerinizin öneri havuzuna atılmasını sağlarsınız ; hem de önerinizin gerçekleşme oranını yükseltirsiniz.
İyi forumlar