17.02.2011 Tarihinde Can-ı Gönülden Sevdiğimiz , Dostumuz , Can Yoldaşımız , Her Zaman birlikte olduğumuz Ferit Kardeşimiz Yani MaGiCiaNn - DyBSiCiLYaLı Kalp Krizi Sonucu Hayata Veda Etmiştir.Uzun Seneler boyunca Beraber olduğumuz Kardeşimiz , Abimiz Ferit Aramıza Dönmemek Üzere Hayata Gözlerini Yummuştur
Kendisine Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabır Dileriz.
ALLAH Gani Gani Rahmet Eylesin.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yakınlarana baş sağlığı diliyorum. Her ne kadar tanımasamda bir insanın kaybı çok üzücü bir durum gerçekten tekrardan baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olur inşallah.
Allah Rahmet Eylesin ve Mekanı'nı Cennet eylesin. Yakınlarına Baş Sağlığı diliyorum.
GH ve DyB Loncası artık Kardeş Loncamız sayılır.
:!: [Ne yaparsanız yapın PH Daima Arkanızda bunu asla unutmayın.]
PHxBuĞRaHaNx
[Phx Grup Başkanı]
çok züldüm hala şoktayım FazLa söze gerek YOK ! başımız sagolsun çok iyi birisidi her nekadarda realde görmesemde dürüst insanlardan birisiydi allah mekanını cennet eder inşallah. Bu Genç Yaşta öLümü HAK etmiyordu ama öLüm onu buLdu ! ALLAH AiLesine Sabır versin...
G_H LoNcasının Başı SagoLsuN...
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu