Ayrımcıık yapılıyor !!!!!!!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ayrımcıık yapılıyor !!!!!!!
Arkadaşlar bu plus paket denen şey ne kadar kötü bir şey ya mesaj panelinden yazamıyon paran artamıyor millet 50 m 100 m havada uçuşurken biz 10 bine dua eediyoruz yeter artık ya yeter bu resmen ayrımcılık 41 lwl yer altında kasmak o kadar zor ki plus kullanmayın görün bakalım ne oluyo tabi bu konuşmamım hiç bir faydası olmayacak. plus al al al yav bari normal oyunculara 2-3 özellik daha tanıyın ya yeter artık bune biçim iş ya
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: Ayrımcıık yapılıyor !!!!!!!
ımzanda sevıye hergun deısıo yazmıssın...41 LWL ı bı gunde plusuz kasan adam plus ıptalını ıstıo..

~~Barış~~
plus olandamı 100 m 50 m var bende neden yok acaba ?tamamen oyudna olduğunuz süreyle
ilgili sanki plus çok fazla artırıyorda, yüzde 30 exi de kıskanmayın! ayda 12 tl günlük 400 kuruş felan ediyor ki harcadğınız para bundan kesinlikle fazladır buna eminim
ilgili sanki plus çok fazla artırıyorda, yüzde 30 exi de kıskanmayın! ayda 12 tl günlük 400 kuruş felan ediyor ki harcadğınız para bundan kesinlikle fazladır buna eminim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Ayrımcılık Falan yok Kardeşim..
Bu oyunun ücretsiz oynamanın sebebi o plusdur..
o plus olmasa herşey ücretsiz olsa.. Mynet ve Sobee nereden gelir sağlayabilir ?
Ozamanda üyelikler Ücretli olucaktı. buna laf atıcaktın..
Bu oyun Plus satışları sayesinde hizmet vermeye devam ediyor.
o plus olmasa herşey ücretsiz olsa.. Mynet ve Sobee nereden gelir sağlayabilir ?
o kadar sorun varken sen plus ve plus suz olmayımı dert ettin ??? azcık maden başında otur kolay kesilebilcek canavarların orda kas sabırlı ol mükafatını alırsın ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
her gün 50 kuruş koy yol parası + plus parası çıkar.
ben anka da oynuyorumve orada oynamama rağmen param btün carlarda toplam 26m. kasam da da baya maden var ama yani ben 50-100 m lerin uçuştuğunu pek sanmıyorum.
ben anka da oynuyorumve orada oynamama rağmen param btün carlarda toplam 26m. kasam da da baya maden var ama yani ben 50-100 m lerin uçuştuğunu pek sanmıyorum.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Sanırım ben gerekli cevabı aldım arkadaşlar teşekkür ederim bir an sinirlenmiştim neyse. 
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
gel teşkilata Savaşçımustafa plusum yok üstüm ful yücelen ve 49 lvlimKaraXHayalet yazdı:Sanırım ben gerekli cevabı aldım arkadaşlar teşekkür ederim bir an sinirlenmiştim neyse.
- karayilanx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
:!: :!: :!:XxDeLiKRaLxX yazdı:Ayrımcılık Falan yok Kardeşim..
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
Fiyatlar uçuk haklısın ama 3 maden 15-20 m arası gidiyor ne diyelim şimdi buna 3-5 kişi sunucuda 500 m para kasıyor sonra fiyatları uçuruyor.
Kasmaya gelince kasmak zor değil ben plussız şifacımı 39-49 2 ayda kastım bu çok büyük bir başarı bence hemde günde 2 saatlik az bir süreyle 45 ten sonra zaten görev var Em var bu kasmayı boşver çok kolay bırakında eskisi gibi 1 canavara 1 ex gelmesin
Kasmaya gelince kasmak zor değil ben plussız şifacımı 39-49 2 ayda kastım bu çok büyük bir başarı bence hemde günde 2 saatlik az bir süreyle 45 ten sonra zaten görev var Em var bu kasmayı boşver çok kolay bırakında eskisi gibi 1 canavara 1 ex gelmesin
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK