Arkadaşlar ben sizden güzel bir yetenek dizilimi istiyorum, gb'de uygun olduğunu düşündüğüm için üstümü full azat cevo dizdim. Lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
[NOT:Forumu inceledim ve herkes başka bir şey diyor, lütfen bilen birileri bana nasıl dizmem gerektiğini söylesin o yüzden bu konuyu açtım.]
Migrat-Sıgınak
Migrat-Sıgınak
Hadi bakalım.
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Migrat-Sıgınak
Çoğu büyücü eğer kendine özel dizilim yapmışsa açıklamaz.Ama zaten belli bir dizilim var.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Lütfen birileri yardımcı olsun... Yeteneklerini bizimle paylaşmak isteyen tek bir kisi yok mü lütfen..
Hadi bakalım.
Elektrik & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Bunlar herkesin yapacağı yetenekler
geri kalanların puanlarını vermek sana kalmış nasıl rahat edersen
Buz & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Bunlar herkesin yapacağı yetenekler
geri kalanların puanlarını vermek sana kalmış nasıl rahat edersen
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
mykons ana yetenekleri söylemiş. biz şimdi sana 98 puanın hepsini de dağıt dersek gruptan gruba değişir senin gerekliliğin. biz buraya 15 kutup yazdık herkes kutuba verdi diyelim. kim teslaya zihine puan vericek ?? gruptan gruba değişir yeri gelir günde 3-4 kere makineye girmek zorunda kalırsın.DarkShare yazdı:Doğru düzgün yardım edecek bir kişi yok mu?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Oyunda bir arkadaşa sordum.mitmet yazdı:mykons ana yetenekleri söylemiş. biz şimdi sana 98 puanın hepsini de dağıt dersek gruptan gruba değişir senin gerekliliğin. biz buraya 15 kutup yazdık herkes kutuba verdi diyelim. kim teslaya zihine puan vericek ?? gruptan gruba değişir yeri gelir günde 3-4 kere makineye girmek zorunda kalırsın.DarkShare yazdı:Doğru düzgün yardım edecek bir kişi yok mu?
Yıldırım bilgisi 15
Buz Bilgisi 15
Direnç kırma 15
Zihin Saldırısı 15
Meditasyon 5
Tesla 1
Kutup 1
Büyü Bozma 1
yazdı... İyi bir dizilim mi? Ona göre makineye gireceğim..
Hadi bakalım.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Yıldırım 15
Elektrik bilgisi 15
buz oku 15
buz biligisi 15
direnç kırma 15
zihin saldırısı 15
meditasyon 5
kutup 1
tesla 1
büyü bozma 1
Elektrik bilgisi 15
buz oku 15
buz biligisi 15
direnç kırma 15
zihin saldırısı 15
meditasyon 5
kutup 1
tesla 1
büyü bozma 1

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
ejderin varsa meditasyonu boşver. yoksa ve tank olacaksan en az 10 olmalı. yardımcı olarak gireceksen meditasyona 5 yeter.
düşüneni kutupsuz kesemezsin 1 kutup işe yaramaz. 1-2 tane 15 kutup olan varsa sen 1 ver yeter. ama yoksa sen 15 ver.
düşüneni kutupsuz kesemezsin 1 kutup işe yaramaz. 1-2 tane 15 kutup olan varsa sen 1 ver yeter. ama yoksa sen 15 ver.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
biz 5 büyücü yada 4 büyücü girsek bile kutup hep 1 yapıyoruzmitmet yazdı:ejderin varsa meditasyonu boşver. yoksa ve tank olacaksan en az 10 olmalı. yardımcı olarak gireceksen meditasyona 5 yeter.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN