Şaheserleri eskiden hırsız olup para yapıp şimdi adını değiştirenler üretti.
Şaheserleri 49lwl gelince madeni 3mden alan ve ürettikten sonra piyasayı uçuranlar üretti.
Şaheserleri Aç gözlü olanlar madenden kalkmayanlar üretti.
Şaheserleri Bonolardan yaptığı parayı sürekli çara aktaran bug yapıp 3t para yapıp çarlarına aktaranlar üretti.
Şaheserleri Emeğiyle en fazla 10kişi üretti.
Biz neden yapmadık hırsızlık bono bugu felan neden yapanlar cezasını almayıp şimdi daha iyi. Neden 999M veya 800M olanların paraları sıfırlanmadı. Eskiden 300mden yukarı yapan yoktu. Ben varım diyen varsa önce kendini kandırıyor. Hatta 300m bile yoktu. Eskiden 1m lafı edilirken şimdi çöp oldu. Eskiden DALTON+DIŞ iteme 5m bayılırken şimdi bir tane madeni 5m zor alıyoruz. Bumu haklı oyun bumu peki adillik. Neden?? diye sordunuzmu hiç kendinize bono bugu yaparken?? Hiç düşünmedinizmi ilerde neler olacağını. Tabii şimdi kabullenmez Ne yaptığını yapacağını. İKV KARIŞIYOR
HERKES BUNUN FARKINDA. Eskiden bir gm girdiğinde herkes başındayken şimdi kimsenin umrunda değil neden?? Çünkü son yapılan haksızlıktan ve yapılan hilelerden. Kim demiş İKVDE hile yok diye asıl en çok hile ve hırsız İKV De. Bug yapanlara göz yumulması neden mi?? Çünkü asıl onlar para kazandırıyordu İKV ye. Asıl onlar alıyordu PLUS. Asıl onlar yapıyordu en büyük bağışı en büyük parayı.
Asıl Onlar çeviriyordu İKV Dev Rol Yap Sanalını YALANINI..!!
DÜŞÜNCELERİME KATILMAK KATILMAMAK SİZE KALMIŞ. TABİİ YAPTIĞINI KABULLENMEYENLER OLACAK NEDEN Kİ?? KİM KABULLENİR YAPTIĞINI. EĞER YAPIP YAPMADIM DİYORSA KENDİNİ KANDIRIR SADECE MAHŞER GÜNÜNDE HERKESİN HAKKINI YEDİĞİNDEN OKADAR PARA DÖKEN YAPAMADI SADECE O HAKSIZLIK HIRSIZLIKLA YAPTIĞINDAN HESABINI VEREMEYECEK HERKES YAKASINDA OLACAK.
İYİ OYUNLAR.
Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
*.. eLimde bi JiLet . ~ önümde bi biLek ! akLımda bi soru '* öLürsem kim üzüLücek . ♥ .. !
Re: Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
Bak kardeşim 5 parmağın 5i bir değildir. Çok önyargılı davranıyosun. Ejder Asa üretmek için 2 gün boyunca elmas madeninde uyumadan beklediğimi bilirim. Sen şaheser üretemediğin için bu tür önyargıya kapılmışsın. Yanıldığınında farkına varmalısın bence. Mavi topazın başına gitdiysen eğer ki mutlaka gitmiş olmalısın. Ne kadar insanın o madeni çekebilmek için saatlerce orda olduğunu görmüşsündür. Ve sen hala buna hırsızlık dıyorsan, sana yazık.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
saçmalıon la
valla bak..
hırsızlar üretmez ki
çarı komple çalar
ne üretmeyle uğraşcan
bi zeydan üretti bildiğim kadarıyla bizim meslkten dierlerinin hepsi başkasının emeği xD
valla bak..
hırsızlar üretmez ki
çarı komple çalar
ne üretmeyle uğraşcan
bi zeydan üretti bildiğim kadarıyla bizim meslkten dierlerinin hepsi başkasının emeği xD
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
aNaRcHy yazdı:Bak kardeşim 5 parmağın 5i bir değildir. Çok önyargılı davranıyosun. Ejder Asa üretmek için 2 gün boyunca elmas madeninde uyumadan beklediğimi bilirim. Sen şaheser üretemediğin için bu tür önyargıya kapılmışsın. Yanıldığınında farkına varmalısın bence. Mavi topazın başına gitdiysen eğer ki mutlaka gitmiş olmalısın. Ne kadar insanın o madeni çekebilmek için saatlerce orda olduğunu görmüşsündür. Ve sen hala buna hırsızlık dıyorsan, sana yazık.
İyi forumlar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

bug neki nasıl bişi nasıl yapılıyor ve hala yapılıyormu orasını tam anlayamadım ama bu bi gerçekki meranda milletin çok parası var eskiden tohuma 100bn diyince yuh falan derler iki saat pazarlık ederdik 1mye maden yoktu en kral maden 350bne civandı bi madene 40m weren adamların bi dolaplar cevirdiği kesin bu konuda katılıyorum ama hakkıyla üretenler söylediğinden çok daha fazla bundanda eminim...
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Bono ile yapılan para kasma yolu şudur Örn 1 mlik bonon var öncelikle bi npc ile alışveriş açıp bonoyu koycaksın onaylamıcaksın sonra herhangi bi chara alışveriş açıp bonuyu verceksin sana hem 1m gelcek hemde bono verdiğin karakterde olcak bu yolla ne paralar kasılmış ne paralar ..SHooT yazdı:bug neki nasıl bişi nasıl yapılıyor ve hala yapılıyormu orasını tam anlayamadım ama bu bi gerçekki meranda milletin çok parası var eskiden tohuma 100bn diyince yuh falan derler iki saat pazarlık ederdik 1mye maden yoktu en kral maden 350bne civandı bi madene 40m weren adamların bi dolaplar cevirdiği kesin bu konuda katılıyorum ama hakkıyla üretenler söylediğinden çok daha fazla bundanda eminim...
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Npc nedir yahu ? Ayrıca sanırım bu buglar da tarih oldu .. İKV her geçen gün bi başka güncelleme yapıyor da artık eskisi gibi Milyonerler yok oyunda ..
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Npc dediyi işportacıya alışveriş açmak. Milyoner yok diyorsun oyunda var adamın 3 4 tane carı 1 lvl lik içindeki para 999m eskiden kalmaG0kTurk yazdı:Npc nedir yahu ? Ayrıca sanırım bu buglar da tarih oldu .. İKV her geçen gün bi başka güncelleme yapıyor da artık eskisi gibi Milyonerler yok oyunda ..

Sadece teşkilat bonosu ile mi oluyo ? Ceket pantolon vs. olmuyor mu ?
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Artık olmuyor önceden oluyordu ama yönetim fark edince güncelleme geldi olmuyor artık.(ama yönetim fark edene kadar yapan parayı yapmıştı zatenBAROS yazdı:Sadece teşkilat bonosu ile mi oluyo ? Ceket pantolon vs. olmuyor mu ?