Arkadaşlar Oyuna Güncelleme Geldiğinden Oyunu Tekrar İndirip Kuruyoruz Ama Ben Oyunu İndirdiğimde Diski TemizLe Diyor Bi Hatadır Diyorum Tekrar Yapıyorum Diski TemizLe diyor Bi Kez Daha Denediğimde İse %50-60 Donuyor Ne YapmaLıyım
Şimdiden Teşekkür Ederim..
Buraya Bakarmısınız Deliriceğim..:@
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Gm Ler Acil Yardım Buraya Bakarmısınız
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Gm Ler Acil Yardım Buraya Bakarmısınız
Merhaba
Oyuna gelen son güncellemede oyunu yeniden indirp kurmanaza gerek yoktur kendisi güncelleiyor varsa leinde mevcut dvd den ve ya eski kuru dsoyasından kurmayı dene yine prblem alırsan mevcut diskini disk bicmlendirme yaparak düzenle..
Oyuna gelen son güncellemede oyunu yeniden indirp kurmanaza gerek yoktur kendisi güncelleiyor varsa leinde mevcut dvd den ve ya eski kuru dsoyasından kurmayı dene yine prblem alırsan mevcut diskini disk bicmlendirme yaparak düzenle..
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Re: Gm Ler Acil Yardım Buraya Bakarmısınız
Merhaba Kardeş Teşekkür Ederim Yapıyorum Ama Diski Temizle Veya,Bi Yerden Sonra Donuyor
ops: Ve OlmuyoR Neyse Sağlık Olsun Deniyeceğim Sürekli İnşallah Olur..
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Buraya Bakarmısınız Deliriceğim..:@
Arkadaşlar Oyuna Güncelleme Geldiğinden Oyunu Tekrar İndirip Kuruyoruz Ama Ben Oyunu İndirdiğimde Diski TemizLe Diyor Bi Hatadır Diyorum Tekrar Yapıyorum Diski TemizLe diyor Bi Kez Daha Denediğimde İse %50-60 Donuyor Ne YapmaLıyım
Dediğim Sorunu Çözdüm Ama Oyuna Girdiğimde Bağlantınız Kesildi Yazılımın Bu Sürümü Çok Eski Diyor Deliriceğim Lütfen Yardım Edinnn .. :evil:
:evil:
Dediğim Sorunu Çözdüm Ama Oyuna Girdiğimde Bağlantınız Kesildi Yazılımın Bu Sürümü Çok Eski Diyor Deliriceğim Lütfen Yardım Edinnn .. :evil:
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Re: Buraya Bakarmısınız Deliriceğim..:@
Cevap Verin Ne Olur Deliricem İkv Girmeyince Zaman Geçmiyor Canım Sıkılıyor Lütfen GM ler Yeter Artık Bi Cevap Verin Bu Kadarmı Zor Ya?
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Çok Teşekkür Ederim Arkadaşım,Sorun Çözülmüştür Diskden Bazı Şeyler Sildim Ve Oyun Yüklenip Hata Bitti. :lol:
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Phislikxcerrah yazdı:Çok Teşekkür Ederim Arkadaşım,Sorun Çözülmüştür Diskden Bazı Şeyler Sildim Ve Oyun Yüklenip Hata Bitti. :lol:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!