Vah Anam Vah Babam!!
Vah Anam Vah Babam!!
Ne olacak bu Teskilatın piyasası arkadaslar madenler artı gene bizim piyasada bi degisiklik yok. Bu kadar acgözlülük nederi anlamadım. Herkezin elinde ejder ecel asap olsa cok daha zorlu eglenceli bir oyun olmaya devam eder.Ama diyceksiniz herkezde ecel asap ejder olsa saheserin ne anlamı varki die. Onuda gectim RECETE üretirken bile zorlanıyorum örn; Azat cevo ipekli *lı ayak 2 menekse 2 gano 2 selit 2 yonca istiyo ama hazırını al daha karlı. Recete benim bildigim üretme konusunda daha karlı olması lazım ama tam tersi.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Vah Anam Vah Babam!!
İKVPDK(İstanbul Kıyamet Vakti Piyasa Düzenleme Kurulu) Olarak Elimizden Hiçbirşey Gelmiyor
Ne Yazıkki Bu Üzücü Durumun En Büyük Sebebi Teşkilatta Hazıra Alışmış Çocukların Para/Bono
Basıp Piyasadaki Madenleri Toplayıp Ardına 2 Katı Gibi Bir Fiyata Satması Nedeniyle Bu Hale Gelmiştir.
Üzücü Bir Durum Tek Yapacağımız Buna Alışmak.Ve Fiyatları Görünce Böyle Gözleri Förtletmek :shock:
[İKVPDK] .. İyi Forumlar.!!
Ne Yazıkki Bu Üzücü Durumun En Büyük Sebebi Teşkilatta Hazıra Alışmış Çocukların Para/Bono
Basıp Piyasadaki Madenleri Toplayıp Ardına 2 Katı Gibi Bir Fiyata Satması Nedeniyle Bu Hale Gelmiştir.
Üzücü Bir Durum Tek Yapacağımız Buna Alışmak.Ve Fiyatları Görünce Böyle Gözleri Förtletmek :shock:

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı

YaLnIzKaLp yazdı:İKVPDK(İstanbul Kıyamet Vakti Piyasa Düzenleme Kurulu) Olarak Elimizden Hiçbirşey Gelmiyor
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Yanlızkalp Piyasa kmlerin elinde bizlerinmi yoksa 2 3 kişininmi 1 tane dingil cıkıyor allah bullah ediyor kimse düzeltemiyorsa biz bu oyunu bıraklım hacı eminönü tılsın kuklacı beyazkösk bütün sunucularda fiyatlar ortalama ve cok güzel oyuncular zevk alarak oynadıklarını iddaa ediyorlar. Bizde menekse akık mavitopaz selit iridyum vs. madenler cok yüksek iken olarda madenin tam degeri kadar. 3 senelik menekse elmaz 5 mden nasıl 55 m cıktı anlamıs degilim.?
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

Kulu yazdı:Yanlızkalp Piyasa kmlerin elinde bizlerinmi yoksa 2 3 kişininmi 1 tane dingil cıkıyor allah bullah ediyor kimse düzeltemiyorsa biz bu oyunu bıraklım hacı eminönü tılsın kuklacı beyazkösk bütün sunucularda fiyatlar ortalama ve cok güzel oyuncular zevk alarak oynadıklarını iddaa ediyorlar. Bizde menekse akık mavitopaz selit iridyum vs. madenler cok yüksek iken olarda madenin tam degeri kadar. 3 senelik menekse elmaz 5 mden nasıl 55 m cıktı anlamıs degilim.?
Düzelteyim Yanlızkalp Değil Yalnızkalp :mrgreen:
Diğer Sunuculardada Bono/Para Bassalardı Durum Bizim Sunucudaki Gibi Olurdu.
Bak 1 Tane Dingil Milyarlar Basarsa Piyasayı Böyle Kurcalar. :lol:

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı

arkadaşlar bu aralar piyasa durgun gibi kimse maden alıp satmıyor bölgeden benim gördüğüm azaldı bu maden alışverişi sanırm biraz daha zaman geçsin düşmeye başlıcak. Ayrıca bu reçeteler konusunda katılıyorum.
Bi reçete yapmak istesen reçetede 2 irid 2 menekşe 3 mavi topaz filan oluyor saglam bi item üreticeksen
normalde 50m - 100m arası olan item üretilmeye kalktığında 2 irid 60m den 120m 2 menekşe 50m den 100m 3mavi 20m den 60m en fazla 100m lik item oldu sana 280 m
Durun böyle olunca hay ben bu oyunun demek geliyor bazen içimden
Bi reçete yapmak istesen reçetede 2 irid 2 menekşe 3 mavi topaz filan oluyor saglam bi item üreticeksen
normalde 50m - 100m arası olan item üretilmeye kalktığında 2 irid 60m den 120m 2 menekşe 50m den 100m 3mavi 20m den 60m en fazla 100m lik item oldu sana 280 m
EGEMENxSalvador yazdı:arkadaşlar bu aralar piyasa durgun gibi kimse maden alıp satmıyor bölgeden benim gördüğüm azaldı bu maden alışverişi sanırm biraz daha zaman geçsin düşmeye başlıcak. Ayrıca bu reçeteler konusunda katılıyorum.
normalde 50m - 100m arası olan item üretilmeye kalktığında 2 irid 60m den 120m 2 menekşe 50m den 100m 3mavi 20m den 60m en fazla 100m lik item oldu sana 280 m![]()
Ben hergün diyorum bono kopyalayanlarada dolandırıcılık emek hırsılıgı yapanlarada bana bi cınlatıyorum kulaklarını.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA