xXdikeyXx Gelişme...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

xXdikeyXx Gelişme...

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

Selamın Aleyküm Değerli Forum Arkadaşlarım...Bi Çoğunuz Hatırlıyordur yaklaşık 2 ay Olmuş Bir Olay..
IIxQuaNTuMxII eski adıyla(Proskss) ..(Aykut) Die bildiğiniz ve bildiğimz Arkadaşımız Güvenimi Suistimal Etmiştir..
Kaç aydır Babamla Konsuyordum bu savcılık işini versemmi vermessemi arasında Geldi gitti...Bi anlaşma Yapıp karakterimi aldıktan sonra Oyunu bırakacağımı Söyledim..Anlaşma Kabul edildi...Artık Aykut Kardeşim Sana Geçmiş Olsun Dilekerimi Söylüyorum..Hakkında Hayırlısı Olur İnş.
Numaranı Savcılığa Veriyorum Babanla Annenle Velinle Görüşecem Bakalım Zenginseniz Sorun olmaz Tazminatı Ödersiniz :P :lol:

Bir gün elbet senin de canın çıkacak.
Ne sandın ya ihtimal mi var?
Günü gelecek,tadı varacak,ölüm alacak seni buradan.
Bir gün elbet sana da soracaklar.
Soru gelecek,cevap olacak.
Zaman alacak intikamımı
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
Thugboy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: xXdikeyXx Gelişme...

Mesaj gönderen Thugboy »

1 aydır forumu kirletip duruyorsun aykut öyle bir insan değil cevabını verdik senin . forum yetkilileri şu arkadaşa bi kilit bişey yaptın lütfen ! savcılığa ver aykutu ama eğer öyle birşey yoksa aykutta aynı şekilde tazminat davası açıcak hakkında hadi bakalım kolay gelsin
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Thugboy yazdı:1 aydır forumu kirletip duruyorsun aykut öyle bir insan değil cevabını verdik senin . forum yetkilileri şu arkadaşa bi kilit bişey yaptın lütfen ! savcılığa ver aykutu ama eğer öyle birşey yoksa aykutta aynı şekilde tazminat davası açıcak hakkında hadi bakalım kolay gelsin

1-Versin Yeğenim Biz Onla Konuştuk delikanlı Olsaydı Telefonda Cevap Verirdi.
2-Sizin Kadar Dandik bi lonca Görmedim İpsiz Sapsız Kişileriniz Var
3-Şimdi sgt Adam Olda Gel Foll$...

Bir gün elbet senin de canın çıkacak.
Günü gelecek,tadı varacak,ölüm alacak seni buradan.
Bir gün elbet sana da soracaklar.
Soru gelecek,cevap olacak.
Zaman alacak intikamımı
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
Xasgarix
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Xasgarix »

Thugboy yazdı:1 aydır forumu kirletip duruyorsun aykut öyle bir insan değil cevabını verdik senin . forum yetkilileri şu arkadaşa bi kilit bişey yaptın lütfen ! savcılığa ver aykutu ama eğer öyle birşey yoksa aykutta aynı şekilde tazminat davası açıcak hakkında hadi bakalım kolay gelsin
bu adam zaten adam gibi adam senin gibi görünen hırsıza yok bu yapmaz demiyor sana fotoyu gösteriyorum yok ordaki l yok o ı yok i değil diyorsun sen ilk önce adam ol sonra vereceksen ver savcılığa
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens

Teşkilat/Lodos
Kullanıcı avatarı
Xasgarix
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

alıntıyı yanlış metni şeçerek yaptım pardon ... benim lafım çarı çalınan arkadaşa
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens

Teşkilat/Lodos
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Canım benim bizim forumu kirlettiğimiz felan yok :D sana benm açtıgım konularda bişe batıyorsa söle çıkaralım Bu 1 aykut çarımı çalmadıysa Erkek gibi telefonlarıma çıksın yada oyunda bana cevap versin yoksa kanıtlarıda koyarım buraya benim kafamı bozma lan Matkap çarından çıkıp Theçeçen'E girdiği fotolarıda koyarm meraklanma hadi sen git ezik loncana adam al seni ilgilendirmeyen konularla meşgul olma bu konular senin boyunu aşar canım :mrgreen:
Resim

Eprexx
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Xasgarix yazdı:
bu adam zaten adam gibi adam senin gibi görünen hırsıza yok bu yapmaz demiyor sana fotoyu gösteriyorum yok ordaki l yok o ı yok i değil diyorsun sen ilk önce adam ol sonra vereceksen ver savcılığa

İçerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

SirOnur
Resim

Eprexx
Kullanıcı avatarı
Thugboy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Thugboy »

sebepsiz99 yazdı:
Xasgarix yazdı:
İçerik silinmiştir.

Kanıtın yok birader kanıt soranlara neden bu kadar patlıyorsun ? Ayrıca derdini anlıyorum senin meyve veren ağaç taşlanır.
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
Kullanıcı avatarı
EGEMENxSalvador
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen EGEMENxSalvador »

BU KONU hala devam ediyor mu arkadaş sana çar açalım kasalım da sus be git savcılığa ver burdan ötüp durcağına milletin günahına girip durma
Kullanıcı avatarı
Xasgarix
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

vallahi ne çabuk sinirleniyosun :D iki laf ettik soyumuz sopumuz kalmadı tmm ben yalan söylüyorum sana inandıracak değilim
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens

Teşkilat/Lodos
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön