sebepsız banlanma

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
cobret79
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

sebepsız banlanma

Mesaj gönderen cobret79 »

su anda gordugum kadarıyla formda gm var ve ben cevap ıstıyorum
guncellemeden sonra hesabıma gıremıyorum bloklanmıs gorunuyor ve bu konuyla ılgılı ceza ıtırazına 5 kez maıl attım gerı donus olmadı
bloklanmamı gerektıren herhangıbır durum sozkonusu olmadıgı halde ve maılımede ceza bıldırımı gelmedıgı halde neden bloklu gorunuyorum
bu madurıyetımı kım cozecek ve kımse neden muhatap olmuyor acıl cevap beklıyorum ve madurıyetımın gıderılmesını ıstıyorum acıl cevap verırmısınız bana
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: sebepsız banlanma

Mesaj gönderen mesgenccom »

cobret79 yazdı:su anda gordugum kadarıyla formda gm var ve ben cevap ıstıyorum
guncellemeden sonra hesabıma gıremıyorum bloklanmıs gorunuyor ve bu konuyla ılgılı ceza ıtırazına 5 kez maıl attım gerı donus olmadı
bloklanmamı gerektıren herhangıbır durum sozkonusu olmadıgı halde ve maılımede ceza bıldırımı gelmedıgı halde neden bloklu gorunuyorum
bu madurıyetımı kım cozecek ve kımse neden muhatap olmuyor acıl cevap beklıyorum ve madurıyetımın gıderılmesını ıstıyorum acıl cevap verırmısınız bana

Bu sorunu yaşayan tek kişi değilsin kendini yalnız hissetme . Bizede bildirim vs. gelmeden ayrıca sus olan karakter banlandı bizde bekliyoruz...:mrgreen:
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

pekı benım kaybımı kım verecek
ben kendıme guvenıyorum bloklanmama sebep bır konusmam ve davranısım olmadı bılıyorum varsa ıspatlansın
hemde zaten ceza almıs olsam maıl gelır maıl felanda yok hıc bır bıldırım olmadan nasıl bloklanırım
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

cobret79 yazdı:pekı benım kaybımı kım verecek
ben kendıme guvenıyorum bloklanmama sebep bır konusmam ve davranısım olmadı bılıyorum varsa ıspatlansın
hemde zaten ceza almıs olsam maıl gelır maıl felanda yok hıc bır bıldırım olmadan nasıl bloklanırım

Güzel kardeşim aynı durum diyorum bak hem benim charım 5 gündür sustu bloklanmaya dair birşey yapması mümkünde değil. Sen 5 tane atmışsın biz 15 tane mail attık yok yanic evap falan yok charlar bloklu bekliyor...
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

formda gmler beklıyorlar ne ıcın o zaman bır cevap versınler senın dedıgını anladım kardesım ama cok sınırlıyım ınan benı en cok sınırlendıren sey kımsenın kaıle almaması bır cevap ıstıyorum cok mu
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Süs...
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

boyle konuların forumda cevaplanmadıgını bılıyorum ama karsımda bır muhatap bulamıyorum
sobee nın numarasını aradım yardımcı olunmadı sayısını unuttugum kadar ceza ıtıraz attım 1 maıl bıle atılmadı ceza almadıgımı bılıyorum cunku ceza maılı bıle gelmedı kac gun yasaklandıgımı bıle bılmıyorum ve yasaklanacak hıcbırsey yapmadım tek sucumuz bu oyunu oynamak mı
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli