Gördüm garibime gitti...
Gördüm garibime gitti...
Blackdog isimli kişiyi oyunda 2. görüşümde elinde ejder vardı tuhafıma gitti bilmiyorum artık madeni nerden buldu parayı nerden buldu nasıl kastı bizede öğretin
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Re: Gördüm garibime gitti...
bilemiycem artık fiyatların bu kadar ucuk olduğu bir zamanda....aynı anda kaç karakterde para kasabilir ki?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
2 levelde ecel üğrettim oturarak boş boş ws atarak cin keserek birşey olmuyor çalışacaksın.
bilinmez yazdı:2 levelde ecel üğrettim oturarak boş boş ws atarak cin keserek birşey olmuyor çalışacaksın.
menekşenin 80 m olduğu bir sunucudayım ben ve sen 2 level de ürettim diyorsun 2 levelde maden çekemessin canım
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Arkadaşım lütfen saf saf konuşma...HaLiLKYDB yazdı:
menekşenin 80 m olduğu bir sunucudayım ben ve sen 2 level de ürettim diyorsun 2 levelde maden çekemessin canım
Ben 2 seviyedeki karakterime ecel getiren ürettim. 2 seviyede madene yatamıyorsun diye şaheser üretemezmisin???
Diğer karakterlerimle madenleri topladım hepsini 1 lvllik karkaterime aktardım ve 2 lvl olunca reçeteyi üretime alıp ürettim bu kadar basit.
Adam toplar tüm madenleri ( yada satın alır ) sonra gider isterse savaşçısına ejder asa üretir ve sende kimseye karışamazsın.
Ben geceyarısı saat 3 civarında üretmiştim eceli hemde 2 dk önce açtığım 1 lvllik karakteri kasıp 2 lvl yaptığımda üretmiştim ve tahminen kimse1 lvllik karakterimle gelip 2 lvl olunca ecel getiren ürettiğimi görmemiştir bile.
Lütfen saçma sapan konular açıp forumu kirletmeyin!!!
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Blackdog isimli karakterin yan çaları kemkan ve Sibirxyalı'dır.Malzemeleri bu çardan aktarmıştır büyük ihtimal.Nazar etme ne olur çalış senin de olur.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Sen biraz oyuna ara ver kafan bulanmış.Oyunda bir kişinin birden fazla karakter açabileceğini bile unutmuşsun
:roll:
Anlama sorunu olan arkadaşlarım var galiba başlığa bakarmısınız gördüm garibime gitti yazdım sadece bu kadar basit ne meraklı olmuşsunuz laf yemeye
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Dimi güzel kardeşim sadece gördüm garibime gitti yazdın sadece.HaLiLKYDB yazdı:Anlama sorunu olan arkadaşlarım var galiba başlığa bakarmısınız gördüm garibime gitti yazdım sadece bu kadar basit ne meraklı olmuşsunuz laf yemeye
La ne içtin yada çektin bi söyle bakalım???
Yazdıklarını bi baştan oku bakalım sadece öyle mi yazmışsın...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV