1-HanedanxReVeR-Kıyametx siz karar verin meranın en güçlü 2 şifacısı hangisi güçlü belli olmuyor
2-Deathxandrei
3-Vipxkılıncc
sizde fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız iyi olur arkadaşlar iyi forumlar:)
sizce meranın en iyi şifacısı kim ?
-
xxbladexxx
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Re: sizce meranın en iyi şifacısı kim ?
Hanedanxrever
) çok belli ettin kendini
)
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
:lol:Vandervaart yazdı:Hanedanxrever) çok belli ettin kendini
)
karıştırdın galba kardeşim ben kendimi övücek kadar aciz bi insan değilim kendini benimle karıştırma en ufak şeyde bana laf sokmayıda bırak kavga edicek başka birisni ara muhattabım değilsin....Vandervaart yazdı:Hanedanxrever) çok belli ettin kendini
)

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Reverence yazdı:karıştırdın galba kardeşim ben kendimi övücek kadar aciz bi insan değilim kendini benimle karıştırma en ufak şeyde bana laf sokmayıda bırak kavga edicek başka birisni ara muhattabım değilsin....Vandervaart yazdı:Hanedanxrever) çok belli ettin kendini
)
Forumda herkesi keklersin ama beni kekleyemezsin.Tm en iyi sensin bu Meranda yeter ki konu açma
iyi bakalım ben hakkımı diğer dünyada alırım senden at sen iftiranı;) bi insana bişey söylemeden önce 2 kere düşün hep kayberdersin suanda kaybettiğin gibi;)

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Senin gibileri çok gördüm forumlarda konuşma pek fazla
Seni benimle tartışçak seviyede göremiorm 
Herzamanki gibi yine söylüyorum gurup bölgelerinde "deathxandrei" yi tek geçerim onunla giren farkı anlar en az 20 farklı şifayla girdim eski loncam bana beceriksizsin derdi belki gerçekten öyleydim belkide şifacılarının beceriksizliğiydi ama andreiyle girdiğimde sadece bi kere örs yaptığımı hatırlıyorum tüm junon boyunca mükemmel bi reflexi var nası seçiyosun o anda junon demeden adam işin sırrını çözmüş kardeşim doğruya doğru benim kardeşimde var şifacı eskiden benim loncamda değildi şimdi benim klanımdada değil ki yeni loncamlada hiç girmedim kalkıp yalakalıp yapıp kendi loncamdan adamlar koyabilirdim ama ben bu adamın hastasıyım:D ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme:D
Tabi vs de bişi diyemem öyle iddalı şifacı vsleri hiç izlemedim ama kıyameti ve vipxkılınçı vslerde duymuşluğm vardır iyidirler yani hatta bi ara üstü full yücelen (ışık yada şaheser bişi yok) bi çarımı vipxkılınçç tekme tokat kesti onu hiç unutmam:D ayrıca onlarla gurup bölgelerinede girmedim belki o konudada iyilerdir...
Tabi vs de bişi diyemem öyle iddalı şifacı vsleri hiç izlemedim ama kıyameti ve vipxkılınçı vslerde duymuşluğm vardır iyidirler yani hatta bi ara üstü full yücelen (ışık yada şaheser bişi yok) bi çarımı vipxkılınçç tekme tokat kesti onu hiç unutmam:D ayrıca onlarla gurup bölgelerinede girmedim belki o konudada iyilerdir...
vandervaart a katılıyoree..
forumun kurduyuz biz
deldik geçdik forumu
kime yutturmaya çalışıonnn...
böyle konuları ne kadar saçma bulsamda cevaplıore
gelmiş Geçmiş görmüş Geçirmiş En İyi Şifacılar Benim Fikrim
1- Alayınaxebuhan
2-Deathxandrei
3-Deathxmortall ( tam olarak hatırlayamıorum kusra bakmasın kimse
)
4- Mekanikbuff / puff (şifaydı biri net olarak hatırlamıyorum adını..)
5- Megaxşifa
Bu 5 ini tek geçerim..
forumun kurduyuz biz
böyle konuları ne kadar saçma bulsamda cevaplıore
gelmiş Geçmiş görmüş Geçirmiş En İyi Şifacılar Benim Fikrim
1- Alayınaxebuhan
2-Deathxandrei
3-Deathxmortall ( tam olarak hatırlayamıorum kusra bakmasın kimse
4- Mekanikbuff / puff (şifaydı biri net olarak hatırlamıyorum adını..)
5- Megaxşifa
Bu 5 ini tek geçerim..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!