Arkadaşlar uzun bir incelemeden sonra domuz ve bir çok yeraltı karekterinin ikv dünyasına nasıl giriş yaptığı konusunda bir çok fikir edinmiş bulunmaktayım.Bu bigileri sizinle paylaşmak istedim.İlk önce Domuz karakteri ile başlayalım:Domuz karakteri ile ilgili hepimizin az çok bilgisi var en azından yer altı açıldıktan sonra bu bilgiler dahada arttı.Ama yaptığım araştırmalar ile size domuzun ilk ne zaman ortaya çıkıtğı hakkında tam bir bilgi vermek isterim.Domuz' un görünüş olarak hayvan ama konuşma ve diğer becerileriyle bir insana ne kadar benzediği sizinde dikkatinizi çekmiştir.Yaptığım araştırmalar neticisinde domuzun kuklacının meteor bölgesine gidişinden bir kaç yıl sonra ortaya çıktığını düşünmekteyim.Yani domuz fare adam ırkı gibi Kuklacının büyüsünün bir eseri olabilir.Domuzun oluştuğu tarihten 5-6 yıl sonrasına denk gelen teşkilatın meteor bölgesindeki gizemli bir ticaret grubu ile kurduğu bağlantı ile eminönüne sağladığı yeni ve bulunamaz malların çoğunun domuzun sayesinde bize ulaştığını düşünmekteyim.Evet arkdaşlar sizinde tahmin edeceğiniz gibi Meteordaki bu ticaret grubu Babı Ali' lerdi.Domuz ise Bab-ı Ali' ye yer altındaki malların tedariğinde yardımcı oluyordu.Gelelim Domuzun bir adamı olan Topal'a.Topal fare adam kimliği nedeniyle tahmin edildiği gibi ilk olarak Eminönün'de orataya çıkmıştır.Ama topal gerçekte Kuklacının gişininden sonra Beyaz köşk e baş kaldıran ilk fare adamlardandı.Hatta bu başkaldırı ile Beyaz köşk'e yaptığı saldırıda genç bilginlerin geliştirmekte olduğu makine(namı değer Gbm-68)büyük zarar almış fare adam oluşturmak için kullanılan bir çok gizli bilgi kaybolmuştur.Ama bu saldırı sonunda Topal'ında yara almadığı söylenemez.Topal'ın tek bacağının olmamasının sebebi Gaffar Bey'in(Beyaz büyücülerin ilklerindendir.)büyüsü neden olmuştur.O zamanlar Topuz adı ile anılan Topal bu yara ile şu anki ismini almıştır.
Evet arkadaşlar yaptığım araştırmalardan bu sonuçları çıkardım.Eğer yanlışlarım veya yanlış hatırladğım bilgiler varsa lütfen yorumlarınızla düzeltin.
Domuz' un sırrı
- Stratofighter
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Domuz' un sırrı
Topal hakkında dediklerine katılıyorum bunu Güncelleme geldikten kısa süre sonra farkettim ama araştırmalarımın gizliliği neticesinde bilgi vermedimki (o kadarda zor görülecek bişey değil aslında) sen bilgi vermişsin
Emeğine ellerine sağlık
Ama Domuz konusundaki konuda söylediğin kayda değer 2 şey var !
Biri Babıaliye tedarik işlerini yürüttüğü
diğeri ise Fareadam,Taşkanat gibi ırkların üretildiği Celp büyüsü sayesinde Kuklacı tarafından oluşturulmuş bir yaratık olabilir
Biri Babıaliye tedarik işlerini yürüttüğü
diğeri ise Fareadam,Taşkanat gibi ırkların üretildiği Celp büyüsü sayesinde Kuklacı tarafından oluşturulmuş bir yaratık olabilir
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
emege saglık
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Stratofighter
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Teşekkürler yorumlarınız için.
Evet topal kısmı dogru. Beyazköşke yapılan baskında bir bacagının koptugu ve bunu gaffar beyin yaptıgı da dogrudur. Düşününce bacagı olmayan tek fareadam topal oluyor. Ve bir zamanlar başkaldırması ve domuzkentte yeralmasını da düşünürsek domuz ile ilgili fikirler gayet mantıklı.
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hydrogenx yazdı:Evet topal kısmı dogru. Beyazköşke yapılan baskında bir bacagının koptugu ve bunu gaffar beyin yaptıgı da dogrudur. Düşününce bacagı olmayan tek fareadam topal oluyor. Ve bir zamanlar başkaldırması ve domuzkentte yeralmasını da düşünürsek domuz ile ilgili fikirler gayet mantıklı.
İyi Forumlar...
+1
Domuz bana da mantıklı geldi Topal zaten doğru.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Tebrikler güzel bir çalışma olmuş.
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Çok güzel bir çalışma.Ellerinize sağlık.
Allahtan ben ve sizin gibi paylaşımcı arkadaşlarımız bu konularla genel etkileşimi temiz tutuyoruz.
Allahtan ben ve sizin gibi paylaşımcı arkadaşlarımız bu konularla genel etkileşimi temiz tutuyoruz.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Southwest Wind Guard
solucan görevinin acıklamasını okursanız arkadaşımızın topal ile ilgi açıklamanın yanlış olduğunu göreceksiniz
benim bildiğim kadarıyla topalın bacağını solucan kopartmıştır ama emin deilim yinede
iyi forumlar
benim bildiğim kadarıyla topalın bacağını solucan kopartmıştır ama emin deilim yinede
iyi forumlar