İstanbul Kıyamet Vakti [Arkadaşlık] Bölüm:3

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
YazarxcizeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

İstanbul Kıyamet Vakti [Arkadaşlık] Bölüm:3

Mesaj gönderen YazarxcizeR »

BÖLÜM 3

Dev:
-Korkma ben sana zarar vermem.

-Kim benmi korkucam hadi canım ordan.

-Tamam senin dediğin gibi olsun yabancısın galiba ?

-Galiba evet.Zincirli dev beni yakaladı ve tepegözleri öldürürsem bana özgürlüğümü geri vereceğini söyledi.

-Sen Dev ananın gözdesini diyorsun galiba.

-Evet o dev olan.Yerde de tüfek buldum ama mermi yok meteor girişinde olacaktı ama oraya nerden gidiliyor bilmiyorum.Bilsemde saden çıkardım burdan.

-Bütün bunlara hiç gerek yok eğer mor fareyi öldürürsen bende tepegözleri öldüremesemde tepegözler çok korkar bizden onları buradan uzaklaştırırım. Ne dersin ?

-Allah derim.Pekala nerde bulucam peki mor fareyi ?

-Küçük mağarada şu yoldan dümdüz ilerle bir mağara olacak oraya girdiğinde tepegözler giremez orda bir mor fare olacak orda.

-Tamam gidiyorum teşekürler.

Deparı bastığım gibi gittim tepegözler yinemi geldi der gibi baktılar suratıma mağarayı görmüştüm ama en az 3 4 tepegöz kovalıyordu arkamdan,mağarayı
görmüştüm ama son anda aldığım darbe ile kolum kanamıştı.Hemen attım kendimi mağaraya kıyafetimi yırttım ve yaraya baktım büyük bir yaraydı bu çok kötü
kanıyordu kıyafetimin yırtılan parçasını kanayan koluma sardım.Çok kötü sızlıyor ve ağrıyordu.Bir fare sesi duyu verdim aklımdan tamamen çıkmıştı
hemen kılıcımı aldım ve batırdım fareye sıra devdeydi tepegözlerden geçmek yerine mağaradan aşşağı atladım eski özgürlüğüme kavuşmuştum ama dinozor
galiba meteorlarda bir yerdeydi,galiba tüm yaratıkların kralı.Meteor çok tehlikeliydi hemde çok, burada doğaüstü şeyler oluyordu ama bir an önce buradan
çıkmalıydım.Yaram hala sızlıyordu belli etmemeye çalışıyordum ama çok güçtü derken tam yarama bir iğne saplandı o acıyla bir anda çığlık attım arkama
baktığımda cüce bir yaratık vardı elinde uzun borusu galiba onla fırlatıyordu iğneleri kolum kanamaya başlamıştı artık kıyafetimin parçası bile yararı yoktu
kolum ağrımasaydı savaşa bilirdim ama kaçmak zorundaydım ben kaçtıkca o kovaladı derken ayağım taşa takıldı yere düştüm kalkayım derken bir iğnede ayağıma
saplandı çok kötü sızlatıyordu bu iğneler.Kalktım son gücümle kaçmaya başladım oda tabi kovaladı belliki malımdaydı gözü.Ben kaçtım o kovaladı derken meteor çıkışı
yazan bir tabela gördüm inanılmaz sevindim bir anlık acımı unuttum hemen çıkmaya başladım ama başım dönüyordu çok fazla kan kaybetmiştim.Galiba bayılmıştım...

“Yazım” sayfasına dön