ßu arkadaşTan PLus aLıcaktım Fakat ''HIRSIZ''mış ne ßiLeyim Diceksınız neden Kendın aLmadın :?: Hafta Sonu ßankaLar kapaLı aLamazdım her neyse ÖnemLi oLan KişiLik ZayıfLıqı Parasını ßoşver ama IIxGüVeRCiNxII AdLı DenqeSizin HIRSIZ
LostMan yazdı:MEVLANA LONCASI OLMUŞ YONCA BÖYLE ADAMLARI ARANIZDA NASIL BARINDIRIYORSUNUZ.3 5 TANE ÇABULCU TOPLAYIP LONCA KURULMAZ
MerhaßaLar
Loncaya Laf atma gißi ßir düşüncem oLmadı.
ßöyLe serefsizLer DefoLup gitse Oyun çok qüzeL oLucak. YönetıciLer Sizden İstediqim Sadece ßu kısıyı ßanLamanız... Parasını İsteyen yok Haram Para Elßet ßir yerınden çıkar...
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.YÖNETİCİLERİN BİŞEYLER YAPMA VAKTİ GELMİŞ OLMASI LAZIM.EPİN HIRSIZLIĞI NEREYE KADAR DEVAM EDECEK BELLİ DEĞİL.ŞİMDİ YENİ MODA ÇAKMA İSİMLİ ÇARLARLA ETRAFIMIZDAKİ KARDEŞLERİMİZİ DOLANDIRAN BİR TAKIM KARAKTERSİZLER VAR GEREKENİN YAPILMASININ TAM ZAMANI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
LostMan yazdı:GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.YÖNETİCİLERİN BİŞEYLER YAPMA VAKTİ GELMİŞ OLMASI LAZIM.EPİN HIRSIZLIĞI NEREYE KADAR DEVAM EDECEK BELLİ DEĞİL.ŞİMDİ YENİ MODA ÇAKMA İSİMLİ ÇARLARLA ETRAFIMIZDAKİ KARDEŞLERİMİZİ DOLANDIRAN BİR TAKIM KARAKTERSİZLER VAR GEREKENİN YAPILMASININ TAM ZAMANI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Eyw Kardeşim...
Tek yapmaLarı qereken ''ßAN'' Dır.
berkan587 yazdı:Yasin geçmiş olsun
SaoL'asın ßerkan..
ßöyLe aDıLer oLdukÇa Taßi ßen gißi aceLicide Varsa oLay Meydana qeLiyo.
mikvcup yazdı:Bu adamın hırsız oldugunu Yenımı ögrenıyorsun kanka o para zehır zıkkım olsun ona bıde onu hala loncadamı durduyorsunuz
İnsanLıqı Zerre kadar ßiLmeyen KişiLikLer.Keşke AnaLarınız Sizin gißi Hayırsız (İnsan DeniLmeye ßin sahıt İster) Doquracaqına Taş Doqursaydıda qeLEceqin Önü Kapanmasaydı...HeLaL- Haram nedir ßiLmeyen İnsan dışı ''VARLIK''Lar.. ßir insan Serefi için yaşar o Şeref Sizde yok..
Vakit kaybetmeden www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim Tipi: Oyuncu hata kullanımı olarak seçip Şikayette bulunununuz.(Fotoğraflar ile) Destek Takımı gereken hassasiyeti göstericektir.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfenhttp://www.istanbuloyun.com/support.aspxformundan iletişime geçiniz.
SERHATBEY yazdı:Vakit kaybetmeden www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim Tipi: Oyuncu hata kullanımı olarak seçip Şikayette bulunununuz.(Fotoğraflar ile) Destek Takımı gereken hassasiyeti göstericektir.
MerhaßaLar
qönderdim kardeş. inş dediqin,Dediqim gißi oLur ßöyLeLerini Affede affede ArtıyorLar... MıkropLara İLaç Atmassan ÇoqaLır ßunLarıda Affedersen ÇoqaLır Tertemiz İKV için Su Kişiyi ßanLayın...