OYUN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

OYUN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR...

Mesaj gönderen x5ve »

HAYATI HAYAT GİBİ YAŞADIM ŞEREFİMİ AYAKLAR ALTINA ALMAM BEN BİR OYUN İÇİN ERDOĞAN K.B BURDAN BÜTÜN PAŞAX VE BeLaX VE DEĞERLİ DOSTLARIM

HAKINIZI HELAL EDİN OYUNA BİR SÜRE ARA VERMİŞ BULUNMAKTAYIM KENDİNİZE İYİ BAKIN BEN ARTIK OLMAYADA BİLİRİM YA ÇHARLARI SİLERİM YADA YEĞENİME VERİRİM 2SİNDEN BİRİNİ YAPACAM HAKINIZI HELAL EDİN KENDİNİZE İYİ BAKIN UNUTMAYIN KASIM (abiniz amcanız kardeşiniz dostunuz sevdiğiniz slmlaştığınız saygı duyduğunuz düşmanınız) sizi seviyor sizi unutmayacak... :cry: :cry: :cry:
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: OYUN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR...

Mesaj gönderen x5ve »

PAŞAXVARYEMEZ=BeLaXPaŞaXBeLaX=Varyemezxbyü=varyemez=İHLAQ=GrOdİlONXPAŞA
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
PASAXBERkAn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: PAŞALAR

Mesaj gönderen PASAXBERkAn »

KASIM ABİ SENİ BİLİYORUM HAYATI HAYAT GİBİ YAŞAYAN HÜR BİR ADAMSIN AMA SIRF BİR KENDİNİ BİLMEZ TT İÇİN KENDİNİ HARCAMA BOŞVER YARIN BİZİM SUNUCUYA GEL LONCADAŞLARI TOPLAYALIM BİR KARAR ALAIM CANINI SIKMA YARIN AKŞAM CİVARI BEN SENİ ARARIM ABİ BENİ BIRAKMA :mrgreen:
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

BAKARIZ BERKAN
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
PASAXBLOWTYON
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PASAXBLOWTYON »

KASIM ABİ KUKLACIYI BIRAK AMA BİZİ BIRAKMA KAPIMIZ SANA HEP AÇIK GERİ DÖN EMİNÖNÜ SUNUCUSUNA GEL ABİ
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

PASAXBLOWTYON yazdı:KASIM ABİ KUKLACIYI BIRAK AMA BİZİ BIRAKMA KAPIMIZ SANA HEP AÇIK GERİ DÖN EMİNÖNÜ SUNUCUSUNA GEL ABİ

BAK BU MANTIKLI BUNU YAPA BİLİRİM AKŞAM GİRERİM BEN MERAKLANMAYIN

PASAXBERkAn yazdı:KASIM ABİ SENİ BİLİYORUM HAYATI HAYAT GİBİ YAŞAYAN HÜR BİR ADAMSIN AMA SIRF BİR KENDİNİ BİLMEZ TT İÇİN KENDİNİ HARCAMA BOŞVER YARIN BİZİM SUNUCUYA GEL LONCADAŞLARI TOPLAYALIM BİR KARAR ALAIM CANINI SIKMA YARIN AKŞAM CİVARI BEN SENİ ARARIM ABİ BENİ BIRAKMA :mrgreen:

HAKLISIN KENDİNİ BİLMEZ BİR TT İÇİN OYUNU BIRAKMAYA DEĞMEZ O BIRAKSIN... HERNEYSE AKŞAM OYUNDAYIM ORDA DERTLEŞİRİZ
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

SİLİN KONUYU LÜTFEN....
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

x5ve yazdı:SİLİN KONUYU LÜTFEN....

Kilitlenmiştir.
Koray YAR