yetenekler
yetenekler
Arkadaşlar 40 level bir Büyücüyüm ve sizce yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım ?? kendi dağıttığım yeteneklerin bazıları yanlış olduğunu düşünüyorum...Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.... :?:
İŞİN BİTİRDİNMİ ?
EVET...
EVET...
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Re: yetenekler
itemlerin ne yönde bilmiorum ama örnek olarak buz ve elektirik kullanıorsan :Solunay yazdı:Arkadaşlar 40 level bir Büyücüyüm ve sizce yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım ?? kendi dağıttığım yeteneklerin bazıları yanlış olduğunu düşünüyorum...Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.... :?:
buz ve bilgisi 15
elektirik ve bilgisi 15
1 meditasyon 1 tesla 15 zihin saldırısı direnç kırma ve kutupa da vermelisin
:!: eğer metorit kullanıyorsan direnç kırmaya verme
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
buz hasarı ve fiziksel ama çoğunlukla buz hasarı üzerinde duruyorumMeerlinee yazdı:itemlerin ne yönde bilmiorum ama örnek olarak buz ve elektirik kullanıorsan :Solunay yazdı:Arkadaşlar 40 level bir Büyücüyüm ve sizce yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım ?? kendi dağıttığım yeteneklerin bazıları yanlış olduğunu düşünüyorum...Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.... :?:
buz ve bilgisi 15
elektirik ve bilgisi 15
1 meditasyon 1 tesla 15 zihin saldırısı direnç kırma ve kutupa da vermelisinzihin 15 yerine direnç kırma da 15 olabilir
İŞİN BİTİRDİNMİ ?
EVET...
EVET...
yanlış bir dizilimMeerlinee yazdı:itemlerin ne yönde bilmiorum ama örnek olarak buz ve elektirik kullanıorsan :Solunay yazdı:Arkadaşlar 40 level bir Büyücüyüm ve sizce yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım ?? kendi dağıttığım yeteneklerin bazıları yanlış olduğunu düşünüyorum...Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.... :?:
buz ve bilgisi 15
elektirik ve bilgisi 15
1 meditasyon 1 tesla 15 zihin saldırısı direnç kırma ve kutupa da vermelisinzihin 15 yerine direnç kırma da 15 olabilir
Fiziksel hasar ve Buz hasarı üzerinde duruyormuş adam öncelikle
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Direnç kırma 15
Tesla 5
Seviye atladıkça 1 büyü bozma 1 kutup yap ardından 1 meditasyon ver gerisini sürekli olarak zihine ver
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
fiziksel olduğunu bilmeden yaptığım bi yorum bu.bence fizik ve buzsa direnç kırmaya yüklenmesi daha mantıksız geldi ama sana karşı gelmek ne haddime Ogün ağız burun parçalarsın şimdi beni aman Allah esirgesinSypratan yazdı:yanlış bir dizilimMeerlinee yazdı:itemlerin ne yönde bilmiorum ama örnek olarak buz ve elektirik kullanıorsan :Solunay yazdı:Arkadaşlar 40 level bir Büyücüyüm ve sizce yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım ?? kendi dağıttığım yeteneklerin bazıları yanlış olduğunu düşünüyorum...Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.... :?:
buz ve bilgisi 15
elektirik ve bilgisi 15
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Direnç kırma 15
Tesla 5
Seviye atladıkça 1 büyü bozma 1 kutup yap ardından 1 meditasyon ver gerisini sürekli olarak zihine ver
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
İlk meditasyona ver büyü bozmaya en son verirsin.40 levelde ne yapacaksın büyü bozmayı 1 puan büyü bozma asit,zehir bozmuyor yaSypratan yazdı:yanlış bir dizilimMeerlinee yazdı:itemlerin ne yönde bilmiorum ama örnek olarak buz ve elektirik kullanıorsan :Solunay yazdı:Arkadaşlar 40 level bir Büyücüyüm ve sizce yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım ?? kendi dağıttığım yeteneklerin bazıları yanlış olduğunu düşünüyorum...Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.... :?:
buz ve bilgisi 15
elektirik ve bilgisi 15
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Direnç kırma 15
Tesla 5
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
41 lwlde o zaman 1 kutup 1 meditasyon ver 42 olunca büyü bozmaya verirsin
İkinci olarak
Direnç kırmaya vermek mantıksız gibi gözükebilir
ama Konsantrasyona versek adam 1 dakikada ancak 1 kere konsantrasyonu kullanabiliyor ama 1 dakikada 10 tane direnç kırma kullanabiliyor buradan direnç kırmanın farkı ortaya çıkıyor
İkinci olarak
Direnç kırmaya vermek mantıksız gibi gözükebilir
ama Konsantrasyona versek adam 1 dakikada ancak 1 kere konsantrasyonu kullanabiliyor ama 1 dakikada 10 tane direnç kırma kullanabiliyor buradan direnç kırmanın farkı ortaya çıkıyor
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
konsantrasyon kullanmadım ben tercih etmiorum direnç kırma daha iyi ama elektirik buzda daha iyi fiziksel direnci yok biliorsun.neyse ben sonuç olarak yetenekleri nasıl dağıttığını çok merak ediorum bizi bilgilendirirsen sevinirim Solunay 
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
YeteneklerimMeerlinee yazdı:konsantrasyon kullanmadım ben tercih etmiorum direnç kırma daha iyi ama elektirik buzda daha iyi fiziksel direnci yok biliorsun.neyse ben sonuç olarak yetenekleri nasıl dağıttığını çok merak ediorum bizi bilgilendirirsen sevinirim Solunay
meteorit 15 fiziksel bilgi 15
buz oku 15 buz bilgisi 15
tesla 4 kutup rüzgarı 1 zihin saldırısı 15
sizin yorumlarınızlada yeteneklerimi yanlış verdiğimi biliyorum
İŞİN BİTİRDİNMİ ?
EVET...
EVET...
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
azcuk karıştırmışsın ama olsunSolunay yazdı:YeteneklerimMeerlinee yazdı:konsantrasyon kullanmadım ben tercih etmiorum direnç kırma daha iyi ama elektirik buzda daha iyi fiziksel direnci yok biliorsun.neyse ben sonuç olarak yetenekleri nasıl dağıttığını çok merak ediorum bizi bilgilendirirsen sevinirim Solunay
meteorit 15 fiziksel bilgi 15
buz oku 15 buz bilgisi 15
tesla 4 kutup rüzgarı 1 zihin saldırısı 15
sizin yorumlarınızlada yeteneklerimi yanlış verdiğimi biliyorum
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥