iKV'nin destek bölümüyle,öneri bölümüyle yada test takımıyla değilde ikv resmi forum sayfasıyla gelişebleceğini düşünmekteyim.Burda önemli olan bu mecranın kaliteli bir şekilde sürekliliğinin devam edilebilmesini sağlamaktır.Fikir beyan eden birçok aklı başında arkadaşımız oyun hakkında birçok deneyime sahip tecrübeli kişilerdir.Oyunun pozitif yada negatif yönlerini rahat bir şekilde ifade edilebilme ortamı sağlanırsa, bundan ikv yönetiminin oyunun iyileştirme yada bundan sonraki yapılanmalarında çok faydalanacağı açıktır.Şimdiye kadar bunu görmemezlikten gelip forum sayfasını ciddiye almamak çok büyük hatadır.Haftanın üyesi uygulaması bence bu hatanın devam etmekte olduğunu göstermektedir.Burda yazılacak yazıları özgür bırakmak yapılacak en doğru yaklaşımdır.Yazıları ödül kaygısıyla yönlendirilmesini hatalı buluyorum.Sadece fikir beyanı içeren, içi dolu, bizlere olumlu mesajlar veren, oyunu dahada güzel kılma amaçlı yazılar bu forumun yazı kriteri olmalıdırki buna ödül konursa insanların yazma sebebini daraltmış oluruz.Ödül için bu forum sayfasında yazmayı ben kendime yakıştıramıyorum umarım böyle bir uygulama olmaz.Sevgiler Saygılar.
Ocipres

HAFTANIN ÜYESİ UMARIM UYGULANMAZ!
HAFTANIN ÜYESİ UMARIM UYGULANMAZ!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."

Re: HAFTANIN ÜYESİ UMARIM UYGULANMAZ!
Merhaba
Forumlar içerisinde düzenlenecek olan Haftanın Üyesi Etkinliği çok önceden tasarlanmış fakat duyurusu Forum Güncellemeleri ile beraber sunulmuştur.
Kimseleri, etkinlik katılımına zorlayamayız. Ama bize yansıyan profillerini etkinlik sonuçlarında belirtmek isteriz. Haftanın Üyelerine ödülleri, diğer forum kullanıcılarına örnek ve bizlerede yardımcı olacağı için teşekkür anlamında verilecektir.

Forumlar içerisinde düzenlenecek olan Haftanın Üyesi Etkinliği çok önceden tasarlanmış fakat duyurusu Forum Güncellemeleri ile beraber sunulmuştur.
Kimseleri, etkinlik katılımına zorlayamayız. Ama bize yansıyan profillerini etkinlik sonuçlarında belirtmek isteriz. Haftanın Üyelerine ödülleri, diğer forum kullanıcılarına örnek ve bizlerede yardımcı olacağı için teşekkür anlamında verilecektir.
Merhabalar,
Lütfen şikayetlerinizi destek formu üzerinden yapnız. Forum hata ve şikayetlerin dile getirilmesi için bir araç olarak kullanılamaz. Konu açmadan önce forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
 bu şaka tabi 
 yakında herkesşn yönetici edasıyla mesaj atacağını; gerçek fikirlerini değil de, söylemesini istedikleri şeyi yazacağını düşünüyorum 

viewtopic.php?f=46&t=50542
üsttekilerin ne yaptığını bilmemesi ve eleştirilere verecek cevabının olmamasını linkteki konuyu inceleyerek görebilirsiniz.

Lütfen şikayetlerinizi destek formu üzerinden yapnız. Forum hata ve şikayetlerin dile getirilmesi için bir araç olarak kullanılamaz. Konu açmadan önce forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
viewtopic.php?f=46&t=50542
üsttekilerin ne yaptığını bilmemesi ve eleştirilere verecek cevabının olmamasını linkteki konuyu inceleyerek görebilirsiniz.
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.

-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Forumdaki yazılara ödül verilmediğini kim söyledi onu anlamadım.Ben yazılarıma birçok değerli ödül aldım.Bırakın insanlar bu ödüllerin tadına varsın.Herşeyin item, materyal, para için yapılmasını sağlama zihniyeti,insanları buna mecbur bırakmak size nasıl bir oyuncu kitlesi sunacakki.Verdiğiniz şeyler yüreğinizden ortaya döktüğünüz şeyler değil,ben işte onu istiyorum samimiyetinizi.Bırakın insanlar bunu istesinler.Sizde bunu sunun.Bir pedagog a ihtiyacınız olduğunu ısrarla vurguluyorum.Oyunu yapılandırırken böyle bir destek almazsanız oyun içinde normal davranış içerisinde davranan oyuncu sıkıntısı çekilecekki buda tamir edilemez sıkıntılara sebeb olacak.Sevgiler Saygılar.EfendiKisi 11 Şub 2011 18:18
Merhaba
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."

- Trendd
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları

Para=Çokomel doğrusunda dev adımlarla yola devam İKV.Herkes kemerlerini sıkı bağlasın.
Oyuncularla kişisel yoldan bilgi alışverişinde bulunmak yerine,bu tip ( ucuza kaçma diyorum ben) yollara başvurmak garibime gitti ama ne yalan söyleyeyim,beklemiyor değildim bu uygulamayı
 Umarım ''Akçe'' içinde üretilen senaryolar  doğruluk payı taşımaz.Yoksa...!
Para=Çokomel,Para=Çokomel diye bilinçaltları iyice mahvolacak.Şey gibi olur bu; Hadi yavrum 2 saat ders çalışmışsın birazcık Pc oynamana izin veriyorum diyen babanın sevecen ama bir o kadarda cahil yaklaşımı.
''Söz Meclisten Dışarı..!

Oyuncularla kişisel yoldan bilgi alışverişinde bulunmak yerine,bu tip ( ucuza kaçma diyorum ben) yollara başvurmak garibime gitti ama ne yalan söyleyeyim,beklemiyor değildim bu uygulamayı
Para=Çokomel,Para=Çokomel diye bilinçaltları iyice mahvolacak.Şey gibi olur bu; Hadi yavrum 2 saat ders çalışmışsın birazcık Pc oynamana izin veriyorum diyen babanın sevecen ama bir o kadarda cahil yaklaşımı.
''Söz Meclisten Dışarı..!