Bildiginiz Gibi Oyuna Yeni Bölgeler Geldi ama Bu Bölgelerden Sonra İkv camia Oyuncu Kaybetmiştir.
Grup Bölgeleri Zaten Ortama Bir Sıgınak Bir saat On dk (1.10) Sürüyor Bir Migrat Ortalama Bir Saat Otuz Dk Suruyor (1.30)
(Daha Uzun Sürüryor Genelde) Zaten Bu Kadar Vaktim Harcıyoruz Birde Nadi Duşme Olasılığı Cok Az Bazen Verdiğimiz Emekleri Karşılıgını Alamadan Cıkıyoruz %50 Ortalma Bir Kişiye Duşuyor Bununda Bir Kişiye Düşme Olasılığı 6 Da 1 Olasılıkla Bir Kiş Duşuyor (Genelde Boş cıkıyoruz ) Oyun Yöneticilerine Bu Olasılığı %100 Yapmasını Veya (Sıgınak Ve Migrata Taki Yaratık Sayıları Zalta Bilirler )
Bir oyuncuya Aynı Nadi İtem 2 Kez Duşmesin Mesala
Artık Nadi İtem Dizip KLAN PARASI KASMAK İSTİYORUZ
Oyun Yöneticileri Bu Yazdım Yazıyı Dikkate Almalarını Arz Ederim
Yanlış varsa siz Düzeltin :twisted: :evil:
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Bence yüzde yüz yapmaları gerçekten çok saçma olur bir eşyayı 1-2 girişte kolayca almak mı daha güzel yoksa en az 50-60 kere girip emek verip bir eşya çıkmasımı daha güzel kolay çıkan eşya bana birşey ifade etmez :|
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
andomeda1907 yazdı:Bence yüzde yüz yapmaları gerçekten çok saçma olur bir eşyayı 1-2 girişte kolayca almak mı daha güzel yoksa en az 50-60 kere girip emek verip bir eşya çıkmasımı daha güzel kolay çıkan eşya bana birşey ifade etmez :|
dostum biz 50-60 a razı olan ınsanlarız ama 50-60 defada bıle cıkmıyor.
gurub bolgelerı geldıkten sonra 7 ay sonra bıle zırh dusuremeyen arkadasım war benım
adamda 600 tane madalya war sadece alternator takı setı war sence bu adaletmi.
az şanslada ilgili ama şöyle düşün zırh düşürünce o zırhın değerini emeğinin değerini anlıycak tabi doğru söylüyorsun şansla ilgili daha ilk girişte zırh düşürende var 100.girişte düşürenden benimde 100 olmuştur ama hala madalya ve iksir
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.