Fotoğraflar herşeyi açıklıyor EjderLıSapık'ı çalan çırpan hain ''ŞAHİNBEYY'' dir.
Küfürlü resimler kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Ben eşşekmişim ki sizinle konuşurken yapıp foto almamışım ki size güvendiqimden Dolayı ama dostlarla deqil çakallarla el eleymişim olsun,olsun böyle insanları aciz görmek gerekiR, YaLnız unutma sen bana böyle bir hainlik yaptın sakalımı kesmiş gibi oldun bende sana öyle bir hainlik yapcam ki kolunu kesmiş gibi olcam UNUTMA Kİ ;kesilen sakal GüR çıkar ama kesilen KOL bidaha çıkmaz... (ŞAHİNBEYY
İçerik düzenlenmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Ama burdada birazcık kusur sizde okadar bağarıyolar güvenmediklerinize şifrenizi vermeyin diye hatta güvendiklerine bile vermeyeceksin devir değişti artık
Pardon ben mi safım yoksa anlayamadım mı ?
Fotoğraflar bana göre hiç bir şeyi açıklamıyor. Mehmet abi demiş mi ki aldım ettim diye ? Yapıcam edicem diye ? Ben hiç bir şey göremiyorum. Ayrıca o destek çıkanlar yalakadan başkası değilsiniz fikrimce.
Peki madem çaldı etti diyelim. Neden girmiyor şimdi ? Neden bir şeyler üretmek için çabalıyor, ediyor ? Çalsa şu an uğraşıyor olur muydu ?
bu buzamanlık olay deıl 4 5 aylık olay arkadaştan her parayı ıstedımde yok dıyor sora verırım herzaman bır yalan buluyor bugunde ıstedım gıttı ugurbeye söyylemiş gıt okanın agzından laf al dıe bugunde ejdere bak felan derken atladı ıyı dedım öyle olsun sen ıstedın herneyse desınkı ben okanın parasını çalmadım da ben bşi demem ona
Meth fotolar banada aynen öyle geldi Okan arkadaşımız boş insan olduqu için oyunda da 2*3 boş insan tutmuş meydanı boş bulmuş konuşuyorlar.. işte 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk deqer verirsen aradaki 2 kuruş için seni satar derler. aynen öyle kuş beyinli Sıfatsız İNsanLaR. ŞAHİNBEY
memet harbı sen adam degılmısın kitapsız herif burda anlatmak ıstedıgım orda yazmıssın bı dunya topazları buluruz hallederiz peki lan çakal elındekı ecel Getiren ben urettım sana azat cevrıye takımı satıp kıtapsız sen bana ne yaptın lonca efsanelerden bulurum kadımhıdra Nah bulursun hırsız senı adam yerıne koyuyolarmı dıe bi düşün çakal o ecelını uretmeseydık böle dolanamazdın ortalıkta yanımda dolaşıyodun sıgınak dıe unutma o gunlerı
MeZoPoTaMYa yazdı:bu buzamanlık olay deıl 4 5 aylık olay arkadaştan her parayı ıstedımde yok dıyor sora verırım herzaman bır yalan buluyor bugunde ıstedım gıttı ugurbeye söyylemiş gıt okanın agzından laf al dıe bugunde ejdere bak felan derken atladı ıyı dedım öyle olsun sen ıstedın herneyse desınkı ben okanın parasını çalmadım da ben bşi demem ona
Pekala. Parayı " İstiyorsun." Eğer çalınsaydı kim kimden isterdi ? Sen ona sanırım borç olarak " vermişsin. " Evet kabul ediyorum bu aralar elinde para yok. O ejderin nasıl üretildiğini de bilmiyorsun. Elinde şu an " borç " olarak verdiğin her neyse onu verecek şey yok. Ve bunu sana vermeyecek değil ya ?
MeZoPoTaMYa yazdı:Fotoğraflar herşeyi açıklıyor EjderLıSapık'ı çalan çırpan hain ''ŞAHİNBEYY'' dir.
Burada " EjderLıSapık'ı çalma "olayı asla yok. Bir şeyi bu kadar abartmaya mecbur musunuz ? Veya bu kadar meraklı mısınız ?
Ya ben ne diyeyim size ?