Belki..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Belki..

Mesaj gönderen andomeda1907 »

Arkadaşlar İkv'ye bence eklenmesi gerekenleri yazıcam sadece yazma ihtiyacı duydum:
Çağrı yeteneğinden çağrılan hayvanların kendilerine ait özellikleri olsun mesela komodonun daha fazla canı akrep daha fazla hasar tazı daha hızlı(normal hızda)
Yeteneklerimizi kullandığımızda sol üst tarafta karakterin canının vb yanında yeteneğin belirgin olduğunu görürüyoruz bence fareyle üstüne geldğimiz kaç sn kaldığını görebilmeliyiz
çağrı ve tesla yetenekleri kullanıldğında yetenği kullanan kişiyi takip etmeli
Susturulan kişilere biri pm attığından bu kişi susturulmuştur diye cevap gönderilmeli ve susturulan kişi herhangi bir kişiye hiçbir harf yazmadan pm atmalı bu şöyle kolaylık sağlayabilir
Y KİŞİ:Lanetli meran görevi olan
X kişi:
Y kişi:Görevinmi var(Bu kişi susturulmuştur)
Y kişi:O zaman sen domuza gel beraber yapalım görevi
Yeraltında bir banka olmalı
Bunlar sadece aklımdan geçen öneriler ilerde başka şeylerde gelirse aklıma ekliycem eğer sizde bu konu altına kendinizce eklenmesi gerekenleri yazarsanız onlarıda ekleyebilirim.Okuduğunuz için teşekkürler...
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Belki..

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

Zaten Çağrı yeteneğindeki hayvanlar sahiplerini takip ediyorlar...
Çağrı tuşuna basınca ve hiçbir yeri işaretlemeyince hayvanlar yanına geliyorlar..
Tesla küresi dersen o kuruluyor, onun hareket etmesi mantıken yanlış olur...
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

TaTaNgAxEbKK yazdı:Zaten Çağrı yeteneğindeki hayvanlar sahiplerini takip ediyorlar...
Çağrı tuşuna basınca ve hiçbir yeri işaretlemeyince hayvanlar yanına geliyorlar..
Çağrı yeteneğinde hayvan şifacıyı takip etmez, bulunduğu bölgede kalır; diye biliyorum.
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

TaTaNgAxEbKK yazdı:Zaten Çağrı yeteneğindeki hayvanlar sahiplerini takip ediyorlar...
Tesla küresi dersen o kuruluyor, onun hareket etmesi mantıken yanlış olur...
çağrı tuşuna basınca hayvan yakınındaysa GENELLİKLE geliyor ama biraz uzaklaşınca baya beklemen gerekiyor.
Tesla küresi havada olabilir yani hafif uçabilip takip edebilir?
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

+++GÜNCEL+++
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

Çağrı Yöntemi olarak fikirleriniz güzel ve zaten bunlar kullanılmaktadır.Menzil içerisinde Eğer hayvan tesla kalıyorsa istediğiniz veya bulunduğunuz ortama geliyor zaten.

Suslu karakterin bazı özellikler göstermesini istemişsiniz.Sus yemiş olan karakter zaten ceza amaçlı sus veriliyor.Bu saydığınız özellikleri kullanmaması ve böyle sıkıntılar çekmesi için uygulanan bir ceza zaten

Müsamma gösterilmesini Pek uygun görmüyorum.

İyi Forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Yeraltında Kasa konusunda sana katılıyorum ancak tesla ve susturma cazib gelmedi TAKVA nın dediği gibi susturulan kişilerin böyle sıkıntılar çekmesi için yapılmış bişeydir . ;)
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

TAKVA yazdı:Merhaba ;

Çağrı Yöntemi olarak fikirleriniz güzel ve zaten bunlar kullanılmaktadır.Menzil içerisinde Eğer hayvan tesla kalıyorsa istediğiniz veya bulunduğunuz ortama geliyor zaten.

Suslu karakterin bazı özellikler göstermesini istemişsiniz.Sus yemiş olan karakter zaten ceza amaçlı sus veriliyor.Bu saydığınız özellikleri kullanmaması ve böyle sıkıntılar çekmesi için uygulanan bir ceza zaten

Müsamma gösterilmesini Pek uygun görmüyorum.

İyi Forumlar
Hayır ceza olduğunu biliyorum ama bu uzun süreli kişilerde böyle olsa daha iyi olabilir çünkü bir kere arkadaşla konuşuyorduk hafif küfürlü bu gitmiş şikayet baya bir uzun süre almıştım çok kötü bir durum çünkü en azından sadece bu karakter susturuldu diye ileti gönderilse iyi olur
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Mesela icf deki gibi sarı yazılar eklenebilir o kişinin özel emsajına mesela Naber dostum ! Görevim var böyle şeyler.
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Gerekli cevabı takva vermiş zaten :arrow:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön