ORTİ TATİLDE

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Relaxinxandmelek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ORTİ TATİLDE

Mesaj gönderen Relaxinxandmelek »

Ya arkadaşlar yetkililer GMler yöneticiler benim hesabım 2 gün sonra bloklanmasının üzerinden 1 ay geçmiş olcak.Gmler biliyoruz çalışmalarınız devam ediyor klasik cevap.Tamam desteğe mesaj atarız hatrınız için ama cevapda gelmiyor.Hepi topu 3 5 hesap inceliceksiniz oyunun yarısı hile kullanmadki niye bu kadar uzun sürdü.
Siz biliyormusunuz konu açıldı açılalı hergün 4 5 defa heyecanla forma girip bakıyorum bitmiş mi diye ama nedense 1 aydır güncellemiyor,bitirmiyorsunuz.

Yoksa orti tatile çıktıda bize inceleniyor deyip kekliyor musnuz. :evil:
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: ORTİ TATİLDE

Mesaj gönderen aysu11 »

Ya sunucu da o kadar masum insanı banladılar ki.Hayır inceleme yapıyor larda yaptıları incelemin sağlıklı olup olmadığını kendileride anlamış değil.Ondan dolayı bu bekletmeler.Bu sunucuda hile kullanan 1 yada bilemedin 2 kişi çıkar.o iki kişinin suçunu bütün ahali çeker.Parası olan arkadaşların paraları nerden geldiği inceleniyor o kadar çar var ki incele bakalım nereye kadar inceleyecen.Ama inceleme devam ederken şu haksız yere banladığınız insanların çarlarınıda açsanız hiçte fena olmaz.Adamlar beklemekten ağaç oldu,kök saldı :)Sizin banladığınız kadar adam hile yapmış olsa bu sunucuda parası olmayan adam kalmaz oyunda zaten o saatten sonra oynanmaz.Kendileride biliyorlar masumlar var arada diye ama kurunun yanında yaşta yanar anlayışı var.Ben masum insanların isyan çıkarmamasına şaşırıyorum şahsen resmen dalga konusu oldunuz.Sen de meraklı meraklı ve üzgün bekleyişin var listede adım olacakmı diye bekleyiştesin ama beklemekten başka çaren yok ama isyan çıkarabilirsiniz yani toplanın birlik olun bu konuyuda kitlerler gibime geliyor ama yazdıklarımıda silecek değiller.
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vanpir »

Uyarı seviyeniz arttırılmıştır.

DigitalKumSaati
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

İncelemeler Sobee Ekibi tarafından devam etmektedir. Olabilecek gelişmeler forumdaki konudan güncelleme yolu ile bildirilecektir. Lütfen takip ediniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön