Rotax Loncası Kurulmuştur
Rotax Loncası Kurulmuştur
RotaxTeam loncası kurulmuştur alımlar başlamıştır. Ciddi düşünen karakaterli düzgün kişiler Rotaxshadow ya da Rotaxdeath'a müracat edebilirler.
Re: Rotax Loncası Kurulmuştur
Lan önüne gelen lonca açıyor.adam plussuz diyor kardeş bölgeye yazarmısın .... loncası açılmıştır. lan kıçında donun yok lonca açıon bu böle giderse asıl efsane loncalırımız sonx-hanedanx-choosensx-zentiusx (bunuda yazayım bari
unutulacak yahu
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
Kardeşim her önüne gelen değil,bu loncanın temeli Muğla'daki tanıdıklar ve arkadaşların temelini olusturdugu bi loncadır.ayrıca saydıgın loncaların unutuldugunu ya da unutturuldugunu da nerden cıkardın? Onların unutuldugunu söyleyecek kadar oyun bilgin varsa bilemem
Lan ben bu oyunu 2 yıldır oynuorum sizin gibi yeni bitme değilim.benim ashabımı bozma adam gibi otur yerinde.ben seni açıkçası 3 hafta önce ilk defa gördüm sizin gibi ezolar sayesinde insan oyundan nefret edioyr
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
ayrıca kaç tane üyen var çıkar ortaya ben endx kurdugum gün 15 tane üyem vardı.3 kişi büyük abilerim di ve şuan lodos oldular kasa çarlarım çalınmasaydı daha dorusu california çalmasaydı şuan loncamız büyük bi cemiyet haline gelcekti
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
-
NowamBalqamGibi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
15 tane üyenin olması önemli değil hepsiz senin gibi adam değilseEndx yazdı:ayrıca kaç tane üyen var çıkar ortaya ben endx kurdugum gün 15 tane üyem vardı.3 kişi büyük abilerim di ve şuan lodos oldular kasa çarlarım çalınmasaydı daha dorusu california çalmasaydı şuan loncamız büyük bi cemiyet haline gelcekti
Konuya gelince ;
Hayırlı olsun loncanız , Güzel günler geçirmeniz dileğin ile
Lan ben yalakalık yapmam ben sadece dogruları sölerim sölesene ne kadar nakit paran var yalakalık yapmaya ihtiycı olan sensin ezme seni yaşım 17 eger yolun düşerse of anadolu lisesine beklerim gösteririm o zaman yakalakayı sanaaa :twisted:
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
Ayrıca adam olmadıgımı nerden bilion sana gösterdim bişi ben uyurken gizlice baktıysan başka 
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER