7 şubat günü ben Savaskopxbüyü , Trewxsan ile birlikte gezerken bir lodos gördük ve Kestik . Daha sonra 2 kişi bize bölgeden küfür yağdırrmaya başladı ve pm olarakta küfür yağdırdı. Fotoları atıyorum Yorum size kalmış sadece bir lodosu kestik die küfürlere maaruz kaldık.
[İçerik Düzenlendi. Küfür içerikli resimler kaldırıldı. Uyarı amacı ile forum hesabınız 1 gün kapatıldı.]
DoNotDisturb
Küfür eden şahıslar : IIxİNFAZCIxII ve Bjjk
Oyunda birinin lodos arkadaşını kestik diye küfür yedik
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunda birinin lodos arkadaşını kestik diye küfür yedik
Yorumlarınızı bekliyorum
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Oyunda birinin lodos arkadaşını kestik diye küfür yedik
Merhabalar..
Bu tür şikayetlerin yeri forum olmamakla birlikte paylaştığınız küfür içerikli resimler yüzünden sizde moderasyona tabii tutulabilirsiniz. Bu tür sorunları oyun içerisinde Şikayet Et ve Yasakla şeklinde sonuca ulaştırabilirsiniz. Eğer kişi oyundan çıkmış ise elinizde mevcut bulunan resimleri destek formu vasıtası ile bizlere ulaştırabilirsiniz.
Bu tür şikayetlerin yeri forum olmamakla birlikte paylaştığınız küfür içerikli resimler yüzünden sizde moderasyona tabii tutulabilirsiniz. Bu tür sorunları oyun içerisinde Şikayet Et ve Yasakla şeklinde sonuca ulaştırabilirsiniz. Eğer kişi oyundan çıkmış ise elinizde mevcut bulunan resimleri destek formu vasıtası ile bizlere ulaştırabilirsiniz.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>