İKV'e Sitemm Dolu Sözler Konuyu Kitleyin hemen :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İKV'e Sitemm Dolu Sözler Konuyu Kitleyin hemen :)

Mesaj gönderen ATAxMasteR »

Merhaba...
Bu Oyunu Uzun zamandır oynamaktaydım oyun içerisinde 3 Karakterin 3üde vardı 3'ünde de Şaheser vardı tüm hesaplarıma devamlı Plus yuklerdım. Fuar olurdu Katılırdım Fuarda İKV destek cıkın diye Satıslar olurdu Allış verişimi yapardım. Sonuc'a gelelim onca emek zaman para harcaması yaptıgım charlarım istanbuL Fuarından 3 yada 6 gün Sonra silindi. ki Benım Elimde zaten 4 Paket Özel Sürüm Fuarda satılan DVD lerden vardı sadece işlerimin Yoğunlugundan yukleyememıştim silinen karakterlerin bulundugu hesabın Plusu da ya 3 ya 4 gün önce bitmişdi dediğim gibi işlerimin yoğunluğundan Yükleyememiştim Karakter Kurtarma hakkımı kullanmayı denediğimde Öyle bir Hakkın yok dedi güzel yönetim. Bazı yöneticiler Fuarda yüzümüze güldüler Fuar öncesi Yüzümüze güldüler şimdi hiç birinden cevap alamıyoruz. Bu bi oyun ola bilir ama benım HArcamıs olduğum PARA, ZAMAN , EMEK hakkım yenildi. HArcamış olduğum EMEK, PARA, ZAMAN ın BOŞ olduğunu anlamış oldum böylece... Sizin Canınız SAĞOLSUN İKV yönetimi. :)
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Hayal Kahvesi

Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı

Mesaj gönderen Meerlinee »

Gecmis olsun demekten baska bise gelmior elimden ne dersen de bildiklerini okuyorlar ne de olsa :(
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
ATAxMasteR
İskele Babası
İskele Babası

Re: İKV'e Sitemm Dolu Sözler Konuyu Kitleyin hemen :)

Mesaj gönderen ATAxMasteR »

dedikleri kelime Sadece Plus uyelerıne sağlanmıs bir ayrıcaklıkdır Diye yazmıslar eee bi Bakın yaw ben hiç Plussuz Dolasmısmıyım Benım Hakkım olmuyormu Bu Cogu Gm ile de Fuarda karsılastık T-shrt lerıne İmza attık Hanı oradan bir hatırlasınlar Ben özel Sürüm Kutu almadımmı Charlarımın ismini NEYLE değiştirdim. Ya sonucda onların elinde olan birsey vermek isteseler Data larında bir kenarda kayıtlıdır o charlar ama Boşşşşşşşşş Kac ay oLdu Hayla Aynı Artık cevap vermemeye başladılar.
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: İKV'e Sitemm Dolu Sözler Konuyu Kitleyin hemen :)

Mesaj gönderen Eylulhira »

karakter silerken guvenlik numarasi olsa mesela sadece kullanicinin bilecegi boylelikle karakter calinsada calan kisi silemez.

“Genel Sohbet” sayfasına dön