Merhaba

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mert9988
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Merhaba

Mesaj gönderen mert9988 »

merhaba arkadaslar, oyunun eskılerındenım kac yıl oldugunu hatırlıyamıyorum ( ben oynarken komutanın orda kurtadamlar vardı siz anlayın :;) oyun ıcınde bazı buyuk hatalarım oldu. Oyunu 3-4 kere bıraktım, nitekim hep tekrar basladım buda onlardan biri :) arkadasımın mynet hesabından kendı sobee hesabıma karakter transferı onayı verdım ( bugun saat 15:00 ) sıze sorum karakter ne zaman sobee hesabıma gelmıs olur ? Ve su maden fıyatlarını , bilge cevriye sultan yuzugumun fıyatını yazarsanız cok makbule gecer. Tesekkur ederım yenıden hosbulduk
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Merhaba

Mesaj gönderen DehrayN »

Maden fiyatlarını bilmiyorum ama karakter transferleri yapmış olduğunuz günün ertesi sabahı hedef hesaba aktarılıyor..
mert9988
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mert9988 »

benım ıcın en onemlı olanını soyledın kardesım fıyatları oynayarak ogrenırım sorun degil , yorumun ıcın cok tesekkurler
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Bilge cevriye yüzük 500 bin ile 1 milyon arasında... Madenler hakkında şunu diyim madenler çok pahalı...
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Karakterimi aktarmak için başvurdum. Onaylarım tamam. Karakterim ne zaman aktarılır?
Cep telefonu ve/veya ilgili e-posta adresinden de onaylamış olduğunuz başvurunuz belli zaman aralıklarıyla diğer başvurularla beraber otomatik olarak onaylanır ve karakteriniz yeni kullanıcısına aktarılmış olur. Bu işlem size e-posta ile bildirilir.

DİKKAT! Önemli Uyarı! Şifre çalmak amaçlı oyuncularımıza geçmişte de bazı yasa dışı mailler gitmiştir. Lütfen gönderen kısmında Sobee veya İKV Yönetimi/Ekibi vb yazsa dahi sizi şifre girmenizi gerektirecek sayfalara yönlendiren hiçbir e-postaya itimat etmeyin ve bunları derhal bize rapor edin. Formu doldurup gönder dedikten sonra size karakter transferi onayı için göndereceğimiz e-postadaki linke tıklamanız yeterlidir. Bu link kesinlikle sizden hiçbir şekilde kullanıcı adı veya şifre girmeniz istemez. Bu tip bilgileri girmenizi isteyen korsan sayfalara yönlendiren e-postalar şifrenizi çalmak için gönderilmiş 'Oltalama' e-postalarıdır.

Aktarım işlemi sunucu güncelleme sonrasında gerçekleşmez ise lütfen aktarım işlem adımlarını tekrar deneyiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Gün içerisinde belirli saatlerde karakter aktarımları onaylanıyor.Karakter aktarım başvurusu yaptıgn günün sonra gün karakteriniz en geç 17:00 a kadar gelir.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön