Eminönü Sancak Savaşı'na müteakiben Beyaz Köşk'te arz charlarımdayım. Güzel bir savaş olacak belki fare görevi yaparken benim grubumu içeriye alırlar 25 seviyelik karakterlerimi.
Bana katılmak isteyen LODOS varsa arz karakteri ile meteor bölgesine gelsin. Kimyacısazobali de olucam.
Sancak Savaşı'nda görüşmek üzere.
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Sancak Savaşı'nda görüşmek üzere.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sancak Savaşı'nda görüşmek üzere.
eğer düşündüğüm şey ise bu bence hiledir bu düşük lwl leri sokup kestirceksiniz yani buna bir seviye limiti konur umarım çünkü burda küçük lwl ler girip arzları kaybettirecek gibi gözüküor
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
41 seviyelik büyücümle de orda olucam Zırhçısazobali süper bir çembercidir.
Dün gece Karakürk görevi yapan LODOS'lar içeriye alınmıştı bugünde fare görevi yapan arzlar alınsın ne olur ki
Dün gece Karakürk görevi yapan LODOS'lar içeriye alınmıştı bugünde fare görevi yapan arzlar alınsın ne olur ki
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
GM:REHA KONUYA BAKARMISINZ bari değişiklikler yapın lütfen
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
inş seviy limiti gelirde giremessinXSAZOBALiX yazdı:41 seviyelik büyücümle de orda olucam Zırhçısazobali süper bir çembercidir.
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
Şimdi değiştirirler. Dün gece arzın teki at SAZOBALİ yi dedi diye sunucudan atıldım. (2 defa)
Yine arzın birisi değişiklik istiyor eminim ki yapılacaktır.
Arzlar Mısır Çarşısı'na yeni bir giriş istedi. Yapıldı.
Arzlar isterse olur oldu oyun.
LODOS'lar Meteor Bölgesi'ne geçmek için 20 arz kesmek zorunda kalıyor. Niçin Çölde bir giriş daha yok Meteor Bölgesi'ne ?
Bu isteğe yazılan cevap şuan için olmayabilir. Belki ileride. Meteor Bölgesi Sığınaklardan çok çok önceydi. Hem siz değilmiydiniz zor olmazsa güzel olmaz diyen bırakın birazda zorluk arzlar çeksin.
Neyse esas konuya gelelim arzların isteği doğrultusunda düzeltme yapılmaz ise sancak savaşına LODOS arkadaşları arz karakterleri ile bekliyorum.
LODOS'lar Meteor Bölgesi'ne geçmek için 20 arz kesmek zorunda kalıyor. Niçin Çölde bir giriş daha yok Meteor Bölgesi'ne ?
Bu isteğe yazılan cevap şuan için olmayabilir. Belki ileride. Meteor Bölgesi Sığınaklardan çok çok önceydi. Hem siz değilmiydiniz zor olmazsa güzel olmaz diyen bırakın birazda zorluk arzlar çeksin.
Neyse esas konuya gelelim arzların isteği doğrultusunda düzeltme yapılmaz ise sancak savaşına LODOS arkadaşları arz karakterleri ile bekliyorum.
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- Redbeerxunruly
- İskele Babası
XSAZOBALiX yazdı:Şimdi değiştirirler. Dün gece arzın teki at SAZOBALİ yi dedi diye sunucudan atıldım. (2 defa)
Destek Verıyorum Ayrıca Bız BU Aksam 25 Level Karakterlerımızle Bıle Gıtsek o Sıstem Ne Sıstemdır Kım Bılır Yıne Bızı Çekmez.
Redbeerxunruly Cnquerorxemre Cnquerorxunruly Emrexunruly
Ortada bir haksızlık var bu gerçek.Sistem neye göre karakter seçiyor anlamış değilim.Ejderli büyücüler alınmazken 40 seviye 35 seviye karakterler alınıyor.Bunlar anca anka da olur o da eğlence maksatlı
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Gercekten haklısınız.Zaten bu alma sistemi neyse eğer ben ona tüküreyim.Lodoslarda arz carlarını getirsinler düşük lwl inş onları alırlarda en azından ödeşilmiş olunur bu konuda.Dün kü yapılan bence büyük hatadır.
Ayrıca o sistem dedikleri şey nedense bazı kişileri 6 defa almışken beni hala bi kere bile almadı.Gerci Terbiyesizlerin yapacağı ancak budur.
Ayrıca o sistem dedikleri şey nedense bazı kişileri 6 defa almışken beni hala bi kere bile almadı.Gerci Terbiyesizlerin yapacağı ancak budur.

Yönetim size para vericem