{{GM SONUNDA YAPTINIZ YAPACANI}}

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

{{GM SONUNDA YAPTINIZ YAPACANI}}

Mesaj gönderen mustaffauk »

İleti düzenlendi. Forum kurallarına aykırı hakaretlerinizden dolayı forum hesabınız uyarı mahiyetinde 7 gün kapatıldı.

Bu tür şikayetlerin yeri burası değildir. Destek Formu - Ceza İtiraz / Bilgilendirme başvurusu ile destek ekiplerine başvurunuz.

DoNotDisturb
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayal Kahvesi

Re: {{GM SONUNDA YAPTINIZ YAPACANI}}

Mesaj gönderen Meerlinee »

Mustafa ban mı yedinn :S :( geçmiş olsun
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Meerlinee yazdı:Mustafa ban mı yedinn :S :( geçmiş olsun
saol kardesim

varya suoyunda kimseye iyilik yaramaz yapinca bitarifi kalkiyo sabah 09 00 saatlerinde yer altinda madem cekerken yeniceriali minedir ne halksa geldi kufretim yasakladi aradan 2 saat gecti oyun kapanda bloklandiniz 3 yillik uyelime gelen mesaj ama su kesin artik kimseye iyilik yaramaz yapinca.... olan yaridmedene olur calip cirpcan ne kadar yurutursen o kadar sayginlik kazaniliyo gimler bile taraftutuyo garanti [İçerik Düzenlendi] 3 yilik emem gittilan tumparamitemler bloklanan uyeliktedi

DoNotDisturb
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

mustaffauk yazdı:
Meerlinee yazdı:Mustafa ban mı yedinn :S :( geçmiş olsun
saol kardesim

varya suoyunda kimseye iyilik yaramaz yapinca bitarifi kalkiyo sabah 09 00 saatlerinde yer altinda madem cekerken yeniceriali minedir ne halksa geldi kufretim yasakladi aradan 2 saat gecti oyun kapanda bloklandiniz 3 yillik uyelime gelen mesaj ama su kesin artik kimseye iyilik yaramaz yapinca.... olan yaridmedene olur calip cirpcan ne kadar yurutursen o kadar sayginlik kazaniliyo gimler bile taraftutuyo garanti [İçerik Düzenlendi] 3 yilik emem gittilan tumparamitemler bloklanan uyeliktedi

DoNotDisturb
Geçmiş olsun
da nasıl bi küfür ettin bölgeye küfür etsen bile 1 hafta susturma yiyosun anca :)
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Geçmiş olsun
da nasıl bi küfür ettin bölgeye küfür etsen bile 1 hafta susturma yiyosun anca :)

YABISEY DEMEDIM YER ALTINDA MADEM CEKERYODUM TEPEGOZLERDE BIDE YENICERIALIMI NEDIR YENICEIRLERDEN ALI AYNI MADEME GELDIK BENCEKTIM ONDANSONRA NE AC ISINLAN DEDI BENDE BASGITLAN SNELE URASAMAM DEDIM ALIKUFUR EDIP YASAKLADI [İçerik Düzenlendi] SONRA OLLAN OLDU AMA SU GARENTI OYUNDA CALCAN KIMSEYE YARDI YAPMICAN ANCA OYUN TADIOYLECIKAR GIMLER OYLE SANZ VERI [İçerik Düzenlendi] :evil:

DoNotDisturb
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön