Burdan Tüm İstanbul Kıyamet Vakti GM'lerine Sesleniyorum;
Eminönünde'ki Lodos Kalesinden İsmet Bey Duvar Kenarından Çekilip Kolayca Kesiliyor....Ama Meteor'daki Arz Kalesindeki Handan Kenardan Çekilmek Ne Kelime Yanına Bile Yaklaşamıyoruz...Bunun Adı Resmen ''HAKSIZLIK''
Eğer Bu Yazımı Dikkate Alırsanız Sevinirim... :ugeek:
HAKSIZLIK
Re: HAKSIZLIK
Bence bu kadar dert etmemen gerekir
Sonuçta Klan hırsını biran önce yen 
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Sonuçta Sen Arz Klanındasın..
CunieRSavaşÇı ~ CunieRBüYüCü
'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın ama bişeyleri görmezden geliyorsun.Birincisi bu bir oyun(güzel bişey oyundada olsa ciddisin kararlısın hırslısın),ikincisi Lodosların Arzlardan ne kadar cok olduğunu görmezden geliyorsun.
Siz bizim kaleye muhafızlardan giremezken biz sizin kaleye SİZDEN dolayı giremiyoruz bu cok acık ortada.
Siz bizim kaleye muhafızlardan giremezken biz sizin kaleye SİZDEN dolayı giremiyoruz bu cok acık ortada.

Yönetim size para vericem
- cccbrksccc
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Eskiden arzlar çoktu ama gene siz meteorda arz kaleden çıkamıyordunuz
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

İsterse 10 yıl geçsin yine meteorda lodoslar üstün kalır çünkü meteor başı boş ların yeri lodoslarda her lwl de klana giren başı boşlar oldukları için.cccbrksccc yazdı:Eskiden arzlar çoktu ama gene siz meteorda arz kaleden çıkamıyordunuz![]()
Harponxlider (49)[(^)Latif]
ya tamam sizde haklısınızda ben ölmeden önce şu handanın kesildiğini görmek istiyorum... 
CunieRSavaşÇı ~ CunieRBüYüCü
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
varya benim anlamadim azr ve lodos klanlarin birbirine hasta olmasi kim dost kimdusman belli azr kale daha guclu lodos kaleden azr kalede 30 yada 25 azr muhafiz var daha ilk basama gelmeden 6 muhafiz geliyo azr kelede ama loodos kelade hikmete ulasmak icin enfazla 5 yada 6 muhafiz kesince variliyo lodos kale duzgeniz her bikosede lodosmuhafiz var azr kedede direk yukari tum muhafizlari kesmeden gecimmi varilmiyo handana
hastayim bu gimlere hem cimriler hemde lodos kale zayif yapmislar
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

2 şey dicem:mustaffauk yazdı: varya benim anlamadim azr ve lodos klanlarin birbirine hasta olmasi kim dost kimdusman belli azr kale daha guclu lodos kaleden azr kalede 30 yada 25 azr muhafiz var daha ilk basama gelmeden 6 muhafiz geliyo azr kelede ama loodos kelade hikmete ulasmak icin enfazla 5 yada 6 muhafiz kesince variliyo lodos kale duzgeniz her bikosede lodosmuhafiz var azr kedede direk yukari tum muhafizlari kesmeden gecimmi varilmiyo handanahastayim bu gimlere hem cimriler hemde lodos kale zayif yapmislar
![]()
1. si özürlümüsün İsmet e Hikmet diyosun
2. si köşkte açıldığı için konu köşke göre değerlendiriyoruz ki köşkte lodoslar arzların 4 katı ve arzların ismeti kesme oranıda karşılarına çıkan muhafız oranı ile aynı 4-5 kaç daha az muhafız çıkıyor bence bu duruma köşkteki bir lodosun itiraz etmesi doğru olmaz köşkü bilmeyende gelip konuşamaz
Harponxlider (49)[(^)Latif]
ne alaka kardesm 50 tane arzıs siz 5000 tane lodossunz....yinede ezioz sizi....aradaki farka bak sonra konus kolay gelsin iyiforumlar...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ