savaşçı çarlara adaletsizlik

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Zorro
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

savaşçı çarlara adaletsizlik

Mesaj gönderen Zorro »

2007 ocak ayında başlamışım bu oyuna kitabe,salon,phil savaşçı olmadan olmazdı sonra meteor açıldı yine revaçta büyücü ve şifacı yastık altı çar dediğimiz yan çardı yeraltı ile büyücü ve şifacıya yeni yetenekler geldi bu sefer şifacı tamamen yastık altı çar ve savaşçıda aynı durum revaçta olan çar büyücü,meteor açıldığında bile şifacı ile (sağlam itemleri olan) ne büyücü ne savaşçı vs cesaret edemezdi şimdi anca meran labisinde bomba imha ekibi gibi şu bombayı al son bombayı al veya çok kritik görevlerde bir guruba bir şifa o kadar,bölge ve klan kanallarına bakın sığınağa girecek gurup ejderli büyücü,migrata girecek gurup yine yazıyor ejderli büyücü,em yapacak gurup yine yazıyor ejderli büyücü peki bu savaşçı çarları ne yapacağız depar açıp maden maden dolaşmak içinmi yaptık,böyle bir adaletsizlik olmaması lazım diye düşünüyorum bütün eski savaşçıların şimdi hepsi büyücüye döndü yalansa yalan değin ,o zaman tek tip çar olsun herkez büyücü olsun ,savaşçılar görev yapamaz oldu yeşil hidraya komple büyücü bir şifa tamam hidrata aynen öyle şimdi iflise bile savaşçı alınmıyor ee bu savaşçı görevlerini nasıl yapacak bence oldu olacak kaldırın savaşçıları bir guruba bir şifa yetiyor herkez iki tip çara çalışsın ya büyü ya şifa SAVAŞÇI DİYE BİR ÇAR kalmadı benim görüşüm,benim fikrime katılan da sağolsun katılmıyanda tşk.ler iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
IIOoxRoCCoxoOII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: savaşçı çarlara adaletsizlik

Mesaj gönderen IIOoxRoCCoxoOII »

bomba imha ekibimi :?: :?: yaş kaç :?: :mrgreen: :mrgreen:
LONCA

~ * ` ''KeyF - i ALem'' ´ * ~

Resim

~ * ılılıRoCCoılılı * ~ [ Anqaraxhell ] :!:
Kullanıcı avatarı
BACARDI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BACARDI »

Zorro yazdı:2007 ocak ayında başlamışım bu oyuna kitabe,salon,phil savaşçı olmadan olmazdı sonra meteor açıldı yine revaçta büyücü ve şifacı yastık altı çar dediğimiz yan çardı yeraltı ile büyücü ve şifacıya yeni yetenekler geldi bu sefer şifacı tamamen yastık altı çar ve savaşçıda aynı durum revaçta olan çar büyücü,meteor açıldığında bile şifacı ile (sağlam itemleri olan) ne büyücü ne savaşçı vs cesaret edemezdi şimdi anca meran labisinde bomba imha ekibi gibi şu bombayı al son bombayı al veya çok kritik görevlerde bir guruba bir şifa o kadar,bölge ve klan kanallarına bakın sığınağa girecek gurup ejderli büyücü,migrata girecek gurup yine yazıyor ejderli büyücü,em yapacak gurup yine yazıyor ejderli büyücü peki bu savaşçı çarları ne yapacağız depar açıp maden maden dolaşmak içinmi yaptık,böyle bir adaletsizlik olmaması lazım diye düşünüyorum bütün eski savaşçıların şimdi hepsi büyücüye döndü yalansa yalan değin ,o zaman tek tip çar olsun herkez büyücü olsun ,savaşçılar görev yapamaz oldu yeşil hidraya komple büyücü bir şifa tamam hidrata aynen öyle şimdi iflise bile savaşçı alınmıyor ee bu savaşçı görevlerini nasıl yapacak bence oldu olacak kaldırın savaşçıları bir guruba bir şifa yetiyor herkez iki tip çara çalışsın ya büyü ya şifa SAVAŞÇI DİYE BİR ÇAR kalmadı benim görüşüm,benim fikrime katılan da sağolsun katılmıyanda tşk.ler iyi oyunlar
Dediklerin kısmen doğru bölgelere, görevlere, hidralara savaşçı pek alınmıyor fakat savaşçı bunları zorda olsa yapıp üzerini dizerse klansavaşlarında büyücü ve şifacıdan çok daha üstün şuanda em lere savaşçı alınmıyor demişsin böyle birşeyle karşılaşmadım, kendim özellikle işi bilen savaşçı isterim. Savaşçının klan savaşlarındaki üstünlüğüne birkaç örnek istersen ; durdurma yenilenme süresi aşırı az yetenek hatalı %30 zihin tutma denilen şey yanlış zihin tutma ihtimali çok üstünde kudret gereksinimi çok çok az, dikkat dağıtma kudret gereksinimi çok az, ağır sert eskiye göre kudret gereksinimi az bunlar savaşçıyı ciddi anlamda klan savaşlarında üstün kılıyor. Görevlerde bölgelerde dediklerin doğru fakat bunları zorda olsa yaparsa klan savaşlarındada diğer karakterlere göre üstün.
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

şahesere gerek yok üstü full max bir savaşçı klan savaşında ve er meydanında diğer sınıflardan çok daha üstün durumda. eskiden sürekli savaşçıda oynayan çok oyuncu vardı, grup bölgelerinde birşeyler yapmak gerekince büyücü kullanmaya başladılar. yönetim de sınıflar arası eşitlik olduğunu söylüyor. ancak savaşçılar grup bölgelerinde hasar olarak düşük kalıyor. o yüzden defansif ve ofansif var :) bence de grup bölgesinde ofansif savaşçının daha etkili olması için bir güncelleme şart.
bir varmış bir yokmuşum
Damlaaa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Damlaaa »

PROF yazdı:şahesere gerek yok üstü full max bir savaşçı klan savaşında ve er meydanında diğer sınıflardan çok daha üstün durumda. eskiden sürekli savaşçıda oynayan çok oyuncu vardı, grup bölgelerinde birşeyler yapmak gerekince büyücü kullanmaya başladılar. yönetim de sınıflar arası eşitlik olduğunu söylüyor. ancak savaşçılar grup bölgelerinde hasar olarak düşük kalıyor. o yüzden defansif ve ofansif var :) bence de grup bölgesinde ofansif savaşçının daha etkili olması için bir güncelleme şart.
Kullanıcı avatarı
forumcum
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen forumcum »

Hayirdir Ruyanda İkvmi Gördun:)

“Genel Sohbet” sayfasına dön