[DEV]'ler E-pin Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

[DEV]'ler E-pin Hk.

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Mobil Ödeme ile Plus Paket Alımı
İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket satın almak artık SMS göndermek kadar kolay!

Mobil Ödeme ile alınan Plus Paket TÜM üyeliklerde geçerlidir.

Plus Pakete sahip olabilmek için tek yapmanız gereken Avea veya Turkcell hattına sahip cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne istediğiniz paketin kodunu yazarak 7979'a kısa mesaj atmak.

1 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV1 yazıp 7979'a göndermelisiniz.

3 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV3 yazıp 7979'a göndermelisiniz.

Cep telefonunuza gelen onay mesajını EVET yazarak en geç 2 dakika içinde yanıtlayın.

Cep telefonunuza gönderilen E-Pin bilgilerini Ana sayfa üzerinde yer alan E-Pin bağlantısına tıklayarak üyelik tipini seçtikten sonra üye girişi yaparak onaylayın.

Notlar :

* Mobil ödemeyi AVEA veya TURKCELL hattı sahibi kullanıcılarımız kullanabilir.

* Herhangi bir AVEA veya TURKCELL hattından İKV Plus Paket satın alabilirsiniz. Satın aldığınız E-Pin'i istediğiniz istediğiniz üyelik tipinde kullanabilirsiniz.

* Birden fazla paket satın alabilirsiniz. Satın aldığınız her İKV Plus Paket, hesabınızın Plus özelliklerini paketin süresi kadar uzatacaktır.

* Süresi biten Plus Paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.

* IKV1 Plus Paket 12 TL, IKV3 Plus Paket 29 TL olarak ücretlendirilmektedir.

* 7979'a gönderilen SMS'ler 1 standart SMS olarak ücretlendirilmektedir.
Merhaba

Bildiğiniz üzere bu oyunu oynayan 700 binin üstünde oyuncu var. Mobil ödeme ise en kolay plus alma yolu. Ama tek sorun mobil ödemeyi sadece Avea ve Turkcell ile yapabiliyoruz. 700 bin oyuncunun 3'te 1'i Vodafon hat kullanıyordur. Bu 250 bin e yakın Vodofon kullanıcılarının yine 3'te 1'i Mobil ödeme ile plus paket almak istese alamaz :( . Biliyorum böylesine büyük bir şirketle anlaşmak zordur ama Vodofon ile anlaşmanızı tavsiye ederim. Bakın görün ayda en az 7/8 bin kişi mobil ödeme ile plus paket satın alır. Belki bu sayı 3 katınada çıkabilir. Benim hattım Vodofon. Yaşım 15, memlekerimde plus paketi satan bayii bulunamdığı için 3 aylık paket satın alamıyorum. Kredi kartım olmadığı için de plus paket alamıyorum. Bu sorunuma/soruna çözüm bulabilirseniz sevinirim. Yazdıkalrımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Re: [DEV]'ler E-pin Hk.

Mesaj gönderen XTIMURX »

İyi güzel yazmışsın da Vodafone'un mobil ödeme sistemi yok ki :)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Bende o soruna değinmiştim kardeşim. İyi okumanı öneririm.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Arkadasım yok derken Vodafone'un öyle bir sistemi yok.Vodafone mobil odeme cıkarsa tum oyunlar alır :roll:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Mobil ödeme sistemi şuan için sadece Avea ve Turkcell hatları üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Diğer operatörler için görüşmeler devam etmektedir.

Eğer Avea ve Turkcell hattınız yoksa güvenebileceğiniz kişilere ait Avea ve Turkcell numaralarından Mobil ödeme ile Plus Paket alabilir, Onlara gelecek olan e Pinlerinizi Sobee yada TTNET üyeliklerinde kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön