Merhabalar Kuklacı Sakinleri,
Durgunlaşan oyun hayatımızda [GM]'lerin yaptığı etkinlikler renk katıyor. Biz de bu etkinlikleri yoğunlaştırmak adına bir karar aldık ve kendimizce etkinlikler düzenlemek istedik. En basitinden,ilk olarak ''Arayan bulur'' etkinliğini kopyalayarak size sunmak istiyoruz. Etkinliğe gösterilen ilgi ve alaka sonucunda kendimize has etkinlikler yapmayı da planlıyoruz. Sıradanlaşan oyuna değişik renkler katmak herkesin görevi!
1-) Gerçekleşen etkinliğin [GM] etkinlikleri ile hiçbir alakası yoktur ve Raiders of Anatolia tarafından yapılacaktır.
2-) Etkinlik ''ATABEY'' adlı karakter tarafından gerçekleştirilecek.
3-) Tarih ve Saat daha sonra belirlenecek.
Tarih ve Saat olayını, forumdan yeteri kadar sunucuya bu etkinliğin duyrulmasından sonra belirlemek daha iyi olur diye düşündük.
Hayırlı Olması Dileklerimle
Sevgiler
Raiders of Anatolia usulü ''Arayan Bulur''
Re: Raiders of Anatolia usulü ''Arayan Bulur''
Bu AnLamLı EtkinLiğin DestekLenmesi Gerektiğine İnanıyorum... DeğerLi kuLacı OyuncuLarının Bu Çabayı Gösteren RoA AiLesine YeterLi KatıLımLa Gereken İLgiyi Göstereceğine inanıyorum ...
Etkinliğin ödülünün olacağını da söylemeden geçmeyelim. Bu sayede etkinliğe katılımın bol olacağını düşünüyorum.
Her şey daha güzel bir İKV için
Her şey daha güzel bir İKV için
Ödül olarak da ilk başta 3-5m gibi cüzzi rakamlar düşünüyoruz, ama ne kadar katılım, okadar milyon :roll:
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
DaHaKa yazdı:Bu AnLamLı EtkinLiğin DestekLenmesi Gerektiğine İnanıyorum... DeğerLi kuLacı OyuncuLarının Bu Çabayı Gösteren RoA AiLesine YeterLi KatıLımLa Gereken İLgiyi Göstereceğine inanıyorum ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Anlamlı ve güzel bir etkinlik, inşallah katılım fazla olur
Bizim katılamamız kötü olmuş
. Herşey daha güzel bir İkv için..
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
güzel ve eğlenceli bir etkinlik
arz klanı biraz daha şenlenecek
yakında daha birçok etkinlikle karşınızdayız
RoA studios
bizi izlemeye devam edin
İyiForumlar....
yakında daha birçok etkinlikle karşınızdayız
İyiForumlar....
Gösterilen ilgi ve alaka sonucu kendimize has etkinlikler düzenlemek istiyoruz arkadaşlar,
Tarih,Saat ve Ödül etkinliğimiz yeterince duyrulduktan sonra belirlenip,konu altında paylaşılacaktır.
Tarih,Saat ve Ödül etkinliğimiz yeterince duyrulduktan sonra belirlenip,konu altında paylaşılacaktır.
WaxWhineRAVYN yazdı:güzel ve eğlenceli bir etkinlikarz klanı biraz daha şenlenecek
yakında daha birçok etkinlikle karşınızdayızRoA studios
bizi izlemeye devam edin
![]()
İyiForumlar....
- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu
Kimse aklından şunu geçirmesin "ödülleri gene lonca üyelerine verirler" böyle birsey kesinlikle olmayacak RoA mensupları bu etkinlikten ödül almayacak.
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.