Arkadaslar oyuna Daha Başlamadım . Ama Bu Sunucuyu seçtim inceledim Özellikle Pardus ve Hun loncaları çok Saygılı Ve düzgün Tıpkı bir aile gibi . Ve diğer loncalarda cok iyi Eğer Oyunda kısmet olursa hepinizle tanışmak isterim .
Ben Muhammed Belçikadan Katılıyorum ve yaşım 15 Bu sunucu hakkımda daha bilgim yok zamanla olucak inşallah .
hepinize iyi oyunlar kolay gelsin .)
Selamın Aleyküm
Selamın Aleyküm
Menekse Elmas Satılır ...
40 Seviye üstü Bilge Tek İtem Alınır
Bilge Ayakkabı
Bilge Eldiven
Bilge Asa
Bilge Ayakkabı
Bilge Eldiven
Bilge Asa
ABDMASTER yazdı:Arkadaslar oyuna Daha Başlamadım . Ama Bu Sunucuyu seçtim inceledim Özellikle Pardus ve Hun loncaları çok Saygılı Ve düzgün Tıpkı bir aile gibi . Ve diğer loncalarda cok iyi Eğer Oyunda kısmet olursa hepinizle tanışmak isterim .
Ben Muhammed Belçikadan Katılıyorum ve yaşım 15 Bu sunucu hakkımda daha bilgim yok zamanla olucak inşallah .
Öncelikle hoşgeldin diyorum.Bende başlayalı çok olmadı.1 ay gibi bir süre önce başladım.Tılsım diğer sunuculardan çok farklıdır öncelikle bunu bilmeni isterim.Tabiki istisnalar var,oyunda rahat duramayan bazı tipler.Ne olursa olsun Tılsım bir aile gibidir.Tabiki tek başına oynarsan sıkılırsın.Güzel bir ortam kurmanı tavsiye ederim.
Tekrardan Tılsım'a hoşgeldiniz diyorum.
Hayırlı akşamlar.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selamın Aleyküm
Raito yazdı:ABDMASTER yazdı:Arkadaslar oyuna Daha Başlamadım . Ama Bu Sunucuyu seçtim inceledim Özellikle Pardus ve Hun loncaları çok Saygılı Ve düzgün Tıpkı bir aile gibi . Ve diğer loncalarda cok iyi Eğer Oyunda kısmet olursa hepinizle tanışmak isterim .
Öncelikle hoşgeldin diyorum.Bende başlayalı çok olmadı.1 ay gibi bir süre önce başladım.Tılsım diğer sunuculardan çok farklıdır öncelikle bunu bilmeni isterim.Tabiki istisnalar var,oyunda rahat duramayan bazı tipler.Ne olursa olsun Tılsım bir aile gibidir.Tabiki tek başına oynarsan sıkılırsın.Güzel bir ortam kurmanı tavsiye ederim.
Hayırlı akşamlar.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Mertkinqx yazdı:Raito yazdı:ABDMASTER yazdı:Arkadaslar oyuna Daha Başlamadım . Ama Bu Sunucuyu seçtim inceledim Özellikle Pardus ve Hun loncaları çok Saygılı Ve düzgün Tıpkı bir aile gibi . Ve diğer loncalarda cok iyi Eğer Oyunda kısmet olursa hepinizle tanışmak isterim .
Hayırlı akşamlar.
Raito arkadasımıza katılıyorum ıstısnalar her sunucuda oldugu gıbı bu sunucuda da var ama ıstısnalar kaıdeyı bozmuyo...
Aramıza hosgeldın..
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

-
- Çınaraltı Müdavimi
Hayırlı olsun..

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Hoşgeldin hayırlı olsun
xIIxExXxRxIIx
xIIxExXxRxIIx
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
Bir konuya açıklık getireyim
Hunx Loncası Tılsımda sadece ad olarak var oyunda pek aktif değil
Kendileri Ankada (RoA) işleriyle meşgul
Hoşgeldin
Tılsım diğer sunuculardan farklı
nasıl anlatayım
Çok efendi insanlarda var
Çok fırlama tiplerde
Hunx Loncası Tılsımda sadece ad olarak var oyunda pek aktif değil
Kendileri Ankada (RoA) işleriyle meşgul
Hoşgeldin
Tılsım diğer sunuculardan farklı
nasıl anlatayım
Çok efendi insanlarda var
Çok fırlama tiplerde
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
hoşgeldin yardıma ihtiyacın olursa gücümün yettiğince yardım etmeye çalışırım

Hoş geldin ama bu sunucu neden onu söylersen eminimki dahada bilgi vermiş olucaksın. Tılsım sunucusu hemen hemen en yeni sunuculardan biri ve forum sayfasında en çok muhabbet etmeyi boş konular açmayı seven bir sunucu.. Buna aldanıp bu sunucuda başlamayı seçiyorsan bence hata yaparsın.. Yinede seni aramızda görmekten sevindim tekrar hoş geldin...

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__