Arkadaşlar hergün düzenli olarak gerçekleşen sancak savaşlarının eksik yönlerini size ve sayın ''SOBEE'' yönetimine bildirmek amacıyla bu konuyu açmış bulunmaktayım ..
Herkesin iddaa ettiği ve yönetimin ısrarla aksini söylediği bir durumla karşı karşıyayız ..
1-) ''Sancak Savaşı'' Etkinliğine 6 gurup alınıyor . Tamam güzel buna bir itirazımız yok .. İddaa ise ; sürekli aynı kişilerin kasıtlı bir şekilde bu ''Sancak Savaşı'' Etkinliğine dahil edildiği .. Ben sanmıyorum fakat böyle birşey söz konusu olduğunu bazı arkadaşlarımız iddaa ediyor .
2-) ''Sancak Savaşı'' Etkinliğine katılabilmek için neredeyse oyunda bulununan +45 lwl arkadaşlarmz ''meteor bölgesi'ne'' gelmek zorunda güzel bunada razıyız . Fakat ; meteor bölgesinde bir izdiham oluştuğu için büyük bir kasma problemi yaşanıyor . Sizde buna Çözüm olarak ''Karakter Detay Mesafesı'' Ayarlanızı Düşürün diyorsunuz . Bunada tamam fakat bir yararı olduğunu sanmıyorum neyse ..
3-) ''Sancak Savaşı'' Etkinliğinden çıktıkdan sonra sürekli (GM)'e itirazlar oluyor oyunun kasması daha çok artıyor bu yetmezmiş gibi birde (GM) sorulara kayıtsız kalınca iyice sinirsimiz bozuluyor ..
4-) ''Sancak Savaşı'' Etkinliğinin Yapıldığı Alan ise hem çok küçük ve o alana 6 grup çok fazla geliyor .
Kendimce Siz Sayın ''SOBEE'' yonetimine hazırladığım Çözüm Yolları ;
1-) 'Sancak Savaşı'' Etkinliği 3 tur halinde yapılsın her tur farklı oyuncular katılsın . Böylece Herkes bu oyunda zevk alabilsin . Eğer 3 tur sonundada bütün ''Arz'ın Çocukları'' veya ''Lodos'' clanı üyeleri yararlanamazsa yarınki ilk oyunda bu kişiler hak sahibi olsun .
2-) Kasma sorununu önleyebilmek için ''Sancak Savaşı'' Etkinliğine katılacak oyuncuların e-posta adreslerine mesaj göndrerilerek sadece o oyuncular ''Meteor Bölgesi'ne'' insin veya hutta Kodu yazarak sadece ogünkü Sancak Savaşı'' Etkinliğine katılacak arkadaşlar alınsın .
3-) Sancak Savaşı'' Etkinliği alanının küçük olması nedeniyle ''Er Meydanı'' veya daha büyük bir alan geliştirilerek Taktik ve stratejinin üzerine kurulu ve daha zevkli bir oyun olmasını temenni ederim . Eğer bu sistem uygulanırsa 6 grup degl 3 grup alınabilir eğer bölge çok büyük olursa ..
Fikirlerime Yorumlarınızı Bekliyorum ..
Sayın ''SOBEE'' yönetiminin fikirlerime gelecek olumlu yorumlar sonrasında kayıtsız kalmıyacağını temenni eder iyi günler dilerim ..
Saygılarımla .. :roll:
İyi Forumlar Dilerim .. :roll: :!: :!:
- Sancak Savaşları - ; Yazık .. !!
- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Sancak Savaşları - ; Yazık .. !!
LONCA
~ * ` ''KeyF - i ALem'' ´ * ~

~ * ılılıRoCCoılılı * ~ [ Anqaraxhell ] :!:

Re: - Sancak Savaşları - ; Yazık .. !!
Bu konuda kasıtlı bir iş yok. Hidra paketi ile birlikte GM kodları eklendi.
Bu kodlar sistem tarafından işlenmektedir.
Kod yazılır sistem yazılan kodu uygular.
Türkçesi ;
Kod da ; 6 kişilik 6 tane grubu şu bölge içerisine al. Sistemde verilen emri yerine getirir. Olay bundan ibaret.
Türkçesi ;
Kod da ; 6 kişilik 6 tane grubu şu bölge içerisine al. Sistemde verilen emri yerine getirir. Olay bundan ibaret.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
-
- Salgın Koruyucusu
tebrıkler gayet guzel bı konu ama sunu da ben eklemek ısterim...ARZLAR DA KI SAHSIYETSIZLERE etklnlık yapıolar
baska bı program ıle 2 hesab acıyolar arkdas bırakında oradakı bekleyen ınsan gırsın degermı bı ıksır ıcın
emek hırsızlıgı yapmaya ama sız zaten hırsızlıga alısmısınız(yapanlara lafım) saygılarımla.....
baska bı program ıle 2 hesab acıyolar arkdas bırakında oradakı bekleyen ınsan gırsın degermı bı ıksır ıcın
emek hırsızlıgı yapmaya ama sız zaten hırsızlıga alısmısınız(yapanlara lafım) saygılarımla.....
- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
TATLISU yazdı:Bu konuda kasıtlı bir iş yok. Hidra paketi ile birlikte GM kodları eklendi.
Türkçesi ;
peki öyleyse neden sürekli aynı oyuncular alınıyor sayın pano yöneticisi :?: :?: hadi bize masal anlatın içinde haksızlık olmasın :roll: :roll:
LONCA

- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:arrow: :arrow:
LONCA

yha siz aynı adamlar alınmıyo sizi çekmiyo diye bahane uydurmayın lütfen ben 2 kere içeri girdim 1. sinde paşalar vardı 2. sinde hiç bir paşa yoktu lodoslarda estergon vardı diğer gün yoktu siz kıtmısınız
- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Xceration yazdı:yha siz aynı adamlar alınmıyo sizi çekmiyo diye bahane uydurmayın lütfen ben 2 kere içeri girdim 1. sinde paşalar vardı 2. sinde hiç bir paşa yoktu lodoslarda estergon vardı diğer gün yoktu siz kıtmısınız
Küfürlü içeriğiniz silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
EfendiKisi
LONCA

rocco adam gibi konuş aynı admları almıyo kaç defa solicem küfür etme bana gm kapatırmısın şunun hesabınıIIOoxRoCCoxoOII yazdı:Xceration yazdı:yha siz aynı adamlar alınmıyo sizi çekmiyo diye bahane uydurmayın lütfen ben 2 kere içeri girdim 1. sinde paşalar vardı 2. sinde hiç bir paşa yoktu lodoslarda estergon vardı diğer gün yoktu siz kıtmısınız
Banlandı işte 2 hafta onsuz bir forum