ÇOK ACİL KADİM HARİÇ FULL EJDER MALZEMESİ ALINIR
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ÇOK ACİL KADİM HARİÇ FULL EJDER MALZEMESİ ALINIR
Arkadaşlar çok acil kadim hariç full ejder malzemesi arıyorum lütfen fiyatları uçmadan söyleyin oyun içinde veya burda ulaşabilirsiniz...
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Re: ÇOK ACİL KADİM HARİÇ FULL EJDER MALZEMESİ ALINIR
Alınacaklar:
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Urban Karacin Ceket(38)=55m
Yücelen Solucan kolye=8m
Urban Destekli Platin zırh=18m
Yücelen ayakkabı=5m
Alınacaklar, satılacaklarla takas olur ama yanlızca üste kadim verilirse birazda ben para veririm.Arkadaşlar çok acil lazım şimdiden teşekkürler...
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Yücelen Solucan kolye=8m
Yücelen ayakkabı=5m
Alınacaklar, satılacaklarla takas olur ama yanlızca üste kadim verilirse birazda ben para veririm.Arkadaşlar çok acil lazım şimdiden teşekkürler...
Örümcek gözü var ne kadara alırsın? İhtiyacın olacaksa 2 tane var haberin olsun.Felipemassa yazdı:Alınacaklar:
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Yücelen Solucan kolye=8m
Yücelen ayakkabı=5m
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
ozaerden yazdı:Valla arkadaşım ne desemki fiyatlarını bilmiyorum bana sadece 1tane lazım çok acil şu itemlerimi satıyımda mavi menekşe fln alıyım senle bi oyunda görüşsek olurmu yanlız madenci çarımdayım diğerleri susturuldu FelipexmassaFelipemassa yazdı:Alınacaklar:
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Yücelen Solucan kolye=8m
Yücelen ayakkabı=5m
Örümcek gözü var ne kadara alırsın? İhtiyacın olacaksa 2 tane var haberin olsun.
Tamam şimdi giriyorum ben bugün oyundayım.Felipemassa yazdı:ozaerden yazdı:Valla arkadaşım ne desemki fiyatlarını bilmiyorum bana sadece 1tane lazım çok acil şu itemlerimi satıyımda mavi menekşe fln alıyım senle bi oyunda görüşsek olurmu yanlız madenci çarımdayım diğerleri susturuldu FelipexmassaFelipemassa yazdı:Alınacaklar:
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Yücelen Solucan kolye=8m
Yücelen ayakkabı=5m
Örümcek gözü var ne kadara alırsın? İhtiyacın olacaksa 2 tane var haberin olsun.
Pırasasapı (32)
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar satılacaklar aynı fakat alınacaklarda değişiklik oldu yanlız çok acil lazımozaerden yazdı:Tamam şimdi giriyorum ben bugün oyundayım.Felipemassa yazdı:ozaerden yazdı:Valla arkadaşım ne desemki fiyatlarını bilmiyorum bana sadece 1tane lazım çok acil şu itemlerimi satıyımda mavi menekşe fln alıyım senle bi oyunda görüşsek olurmu yanlız madenci çarımdayım diğerleri susturuldu FelipexmassaFelipemassa yazdı:Alınacaklar:
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Yücelen Solucan kolye=8m
Yücelen ayakkabı=5m
ALINACAKLAR:
Menekşe elmas x5
Akik x5
Alex x3
Liderlik sembolü x2
Kadim hidra pençesi x1
Arkadaşlar yukarda söylediğim gibi çok acil alınacak lütfen burdan veya oyundan ulaşın oyunda diğer çarlarım susturulduğu için Felipexmassa maden çarımdayım lütfen çok yüksek fiyatlar söyleyecekler pm atmasın çok acil lazım şimdiden teşekkürler...
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Felipemassa yazdı:Arkadaşlar satılacaklar aynı fakat alınacaklarda değişiklik oldu yanlız çok acil lazımozaerden yazdı:Tamam şimdi giriyorum ben bugün oyundayım.Felipemassa yazdı:ozaerden yazdı:Valla arkadaşım ne desemki fiyatlarını bilmiyorum bana sadece 1tane lazım çok acil şu itemlerimi satıyımda mavi menekşe fln alıyım senle bi oyunda görüşsek olurmu yanlız madenci çarımdayım diğerleri susturuldu FelipexmassaFelipemassa yazdı:Alınacaklar:
Mavi topaz x18
Menekşe elmas x5
Alexsandrite x3
Akik x5
Liderlik sembolü x2
Örümcek gözü x1
Satılacaklar:
Yücelen Solucan kolye=8m
Yücelen ayakkabı=5m
ALINACAKLAR:
Menekşe elmas x5
Akik x5
Alex x3
Liderlik sembolü x2
Kadim hidra pençesi x1
Arkadaşlar yukarda söylediğim gibi çok acil alınacak lütfen burdan veya oyundan ulaşın oyunda diğer çarlarım susturulduğu için Felipexmassa maden çarımdayım lütfen çok yüksek fiyatlar söyleyecekler pm atmasın çok acil lazım şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar alexler alınmıştır diğerlerinin alımları devam etmektedir bu arada satılacak itemlerde pazarlık vardır.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Zırh satılmıştır.(Güncel)