Yeni İtemler Bekleneni Vermedi Mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yeni İtemler Bekleneni Vermedi Mi ?

Mesaj gönderen rapper »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda bazı kişilerde EJDER ASA adı verilen büyücü itemi mevcuttur. Ama kime sorsam bence bekleneni vermemiş daha iyi,güçlü,güzel vs. olabilirdi cevaplarını alıyorum. Sizin de fikrinizi almak istedim benim bildiğim EJDER ASA çıktı ama HİDRA hala ortada yok .. Hidra sizce böyle mi olacak ? Hidra da böyle mi ? (Piyasada mevcutsa) Fikirlerinizi almak istedim . Ayrıca bida Sığınak-Miğrat meselesi var ve kaç gündür TEST sunucusunu görüyorum. Sizce bu yeni bölgelerin sorunları da beraberinde getirmesinden dolayı mı uzadı yoksa sayın GM lerin yeni bölgeleri kusursuz hala getirmek için mi kılı kırk yardığını söyleyebilirsiniz ?? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yeni İtemler Bekleneni Vermedi Mi ?

Mesaj gönderen GHOSEN »

rapper yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda bazı kişilerde EJDER ASA adı verilen büyücü itemi mevcuttur. Ama kime sorsam bence bekleneni vermemiş daha iyi,güçlü,güzel vs. olabilirdi cevaplarını alıyorum. Sizin de fikrinizi almak istedim benim bildiğim EJDER ASA çıktı ama HİDRA hala ortada yok .. Hidra sizce böyle mi olacak ? Hidra da böyle mi ? (Piyasada mevcutsa) Fikirlerinizi almak istedim . Ayrıca bida Sığınak-Miğrat meselesi var ve kaç gündür TEST sunucusunu görüyorum. Sizce bu yeni bölgelerin sorunları da beraberinde getirmesinden dolayı mı uzadı yoksa sayın GM lerin yeni bölgeleri kusursuz hala getirmek için mi kılı kırk yardığını söyleyebilirsiniz ?? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ..

Yöneticiler Savaşçılarla Büyücüleri Bir Nebze Olsun Eşitlemek İçin Ejder Asa ve Ashab-ı Kehf Çıkardılar.

Farkettiyseniz Savaşçı'nın Şaheseri Büyücü ve Şifacı'ya Göre Hafif Kalıyor 8-)

Ayrıca Hidralar Zaten Bitti, Yönetim Hata Gerçekleşmemesi İçin Test Ediyor
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Evet
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Sığınaklar Ve Miğrat bölgelerini son denetimleri yapılıyor diyebilirim.Compex 2009 da Tanıtımından sonra www.istanbuloyun.com adresinde de Reklamı çıktı.Yakın zamanda sunuluacktır.

Savaşçı şu anda şifacı ve büyücülere göre çok güçlü durumda.Büyücünün bir anlık dikkatsizliği ile Tamamı yücelen veya urban tekitem adam 2 atışta kesebiliyor.Aynı şekilde Şifacı da ruh kalkanı (15 puan)açık oldugu halde 2100 gibi ciddi bir hasar alıyor.Şifacı eğer Solucan item (+Zırh) dizse bile tamamen 1700 gibi yine ciddi bir rakam ortaya çıkıyor ki karşılık vermesi için saldırı item lazım .

Kısacası bu aradaki ucurumun kapanması için zırhların gelmesini bekliyorum...
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

ORHANBEY yazdı:Sığınaklar Ve Miğrat bölgelerini son denetimleri yapılıyor diyebilirim.Compex 2009 da Tanıtımından sonra www.istanbuloyun.com adresinde de Reklamı çıktı.Yakın zamanda sunuluacktır.

Savaşçı şu anda şifacı ve büyücülere göre çok güçlü durumda.Büyücünün bir anlık dikkatsizliği ile Tamamı yücelen veya urban tekitem adam 2 atışta kesebiliyor.Aynı şekilde Şifacı da ruh kalkanı (15 puan)açık oldugu halde 2100 gibi ciddi bir hasar alıyor.Şifacı eğer Solucan item (+Zırh) dizse bile tamamen 1700 gibi yine ciddi bir rakam ortaya çıkıyor ki karşılık vermesi için saldırı item lazım .

Kısacası bu aradaki ucurumun kapanması için zırhların gelmesini bekliyorum...
Kullanıma bağlı bir oyun sergiliyoruz.Her karakterin diğerlerine göre iyi ve kötü yonleri vardır.

Şifacının Ruh Kalkanı puanını 15 yaptığımız zaman 2100 vurmaz. 1500 / 1900 küsür vurur eğerki tam anlamıyla %70 yaparsanız (ermeydanı su kulesi ve bir kaç solucan) size maksimum 1300 vurur.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Güncel ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~