Vista şifre hatırlama
Vista şifre hatırlama
Arkadaslar uzun zamandir gırmedıgim laptop umun yonetici sifresini hatırlıyamıyorum. pc yi guvenli modda da acamıyorum bunun formattan baska bir cozumu varmı ? bilen birı yardimci olursa sevınirim.
auril & DoubleLift
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Vista şifre hatırlama
Merhaßalar,Auril yazdı:Arkadaslar uzun zamandir gırmedıgim laptop umun yonetici sifresini hatırlıyamıyorum. pc yi guvenli modda da acamıyorum bunun formattan baska bir cozumu varmı ? bilen birı yardimci olursa sevınirim.
Laptop deqilde NoRmaL masaüstü pc oLsaydı piLini çıkart SıfırLanırdı,
ßeLkı ßir çözüm vardır.Netten araştır, ßir çözüm varsa ßIOS'tan yaparsın anca. Ama ßIOS'tanda ßen anLamıyorum.
Kolay qeLsin.
İyi Forumlar,İyi EqLenceler.
Oda isime yarayabilir
pıl derken nası bisı bu
cıkarinca sadece parolami sifirlanir yoksa pc silinirmi
bide bu pil i nasi cikarabilirim kasanin neresinde
pıl derken nası bisı bu
auril & DoubleLift
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerhaßalarAuril yazdı:Oda isime yarayabilir
pıl derken nası bisı bu
ßenım dedıqım Pil e ߀nzer ßirsey tam adını ßılemıcem Çıakrtınca Tüm şifreler kalkıyor.
Masaüstü pclerde Anakart üzerınde AÇınca direk qözune Çarkıyor. Ama Laptop'ta ßilemıcem
İyi Forumlar,İyi Eqlenceler.
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar;
Yanlış bilgi vermeyelim lütfen bahsettiniz şifre işletim sisteminde ise PerfectXP gibi xp cd'leri ile bu şifreyi kırabilirsiniz veya vb. programlar
Eğer şifreyi bios'a koyduysanız bios pilini çıkartmalısınız.Çıkartmanız durumunda hdd,cdrom vb, diğer donanımları yeniden tanıtmanız gerekmektedir.Ama sizin sanırım sorununuz işletim sistemi ile alakalı.
Yanlış bilgi vermeyelim lütfen bahsettiniz şifre işletim sisteminde ise PerfectXP gibi xp cd'leri ile bu şifreyi kırabilirsiniz veya vb. programlar
Eğer şifreyi bios'a koyduysanız bios pilini çıkartmalısınız.Çıkartmanız durumunda hdd,cdrom vb, diğer donanımları yeniden tanıtmanız gerekmektedir.Ama sizin sanırım sorununuz işletim sistemi ile alakalı.

GodFreyxKorsaNx
Deneme amaci ile pc nin kasasını sokup pil aradim saat pili gibi bisey vardı onu sokup taktım ama pc de hala sifre var .d pc vısta bu arada
auril & DoubleLift
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Google de vista admin şifre kırma programları başlığını ara.Programları ve anlatımlarını incelene kafana yatan ve güvendiğin siteden olan programı indir bence.
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle Geçmiş Olsun Yapabiliceğin 2 Şey Var...
Pc'niz Açılınca Şifre Sorma Bölümünde Ctrl + alt + Del + Del Tuslarına Basınız...
Dikkat: Ctrl ye Basılı Tutarken Alt Tusuna Basınız ve Onuda Basılı Tutunuz 2 Tusda Basılı Dururken 2 Defa Delete Tusuna Basınız..!
Ardından Kullanıcı Adı ve Parola İsticektir..
Kullanıcı Adına :Adminisrator
Poralaya İse Bos Bırakınız...
Girişi Deneyiniz...
Byük İhtimal Girersiniz Ancak Olmazsa...
Boos Ayarlarından Adminisrator Girişi Modundan Grebilirsiniz..
Bu Hiç Denemedim İlk Yöntemle Açmıstım Şifresi Bilinmyen Pc'yi Pek Bilgim Yok Ama Goog'leden Bulabilirsin...
Aranacak Kelime: Windows Wista Boos İle Administrator Girişi...
Pc'niz Açılınca Şifre Sorma Bölümünde Ctrl + alt + Del + Del Tuslarına Basınız...
Dikkat: Ctrl ye Basılı Tutarken Alt Tusuna Basınız ve Onuda Basılı Tutunuz 2 Tusda Basılı Dururken 2 Defa Delete Tusuna Basınız..!
Ardından Kullanıcı Adı ve Parola İsticektir..
Kullanıcı Adına :Adminisrator
Poralaya İse Bos Bırakınız...
Girişi Deneyiniz...
Byük İhtimal Girersiniz Ancak Olmazsa...
Boos Ayarlarından Adminisrator Girişi Modundan Grebilirsiniz..
Bu Hiç Denemedim İlk Yöntemle Açmıstım Şifresi Bilinmyen Pc'yi Pek Bilgim Yok Ama Goog'leden Bulabilirsin...
Aranacak Kelime: Windows Wista Boos İle Administrator Girişi...
şey vardı galiba şifre ekranı gelince ctrl alt del kullanıcı adına administrator şifre boş bunun gibi bişey vardı ama hatırlamıyorum
oynamadığı halde mal mal forumda dolaşan adam
Oncelikle hepınize tesekkurler ama ctrl alt delete xp icin gecerli sanırım benım pc ise vista
auril & DoubleLift