Migrat

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Diago
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Migrat

Mesaj gönderen Diago »

arkadaşlar canımı çok sıkan bir olay var . Artık savascılarıda migrata almıorlar .Bu oyunda savascıların yeri ne olacak yorumlarınızı bekliyorum .
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Migrat

Mesaj gönderen mitmet »

bu konu hk. 3256748652373656757.......................456546. konumuz hayırlı uğurlu olsun. japonya gurur duyuyor.

hacı çare yok savaşçı çarlar giremeyecek grup bölgesine bu kadar basit. gb dışında hala çok güçlü. 39 lvlde ve 49 lvl ilk geldiğinde büyücüler çok ezikti "heryerde" çok ezikti kimse sesini çıkartmıyordu. 10 metrekarelik dandik bi bölgeye giremiyorsunuz diye laf kalabalığı yapmayın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

mitmet yazdı:bu konu hk. 3256748652373656757.......................456546. konumuz hayırlı uğurlu olsun. japonya gurur duyuyor.

hacı çare yok savaşçı çarlar giremeyecek grup bölgesine bu kadar basit. gb dışında hala çok güçlü. 39 lvlde ve 49 lvl ilk geldiğinde büyücüler çok ezikti "heryerde" çok ezikti kimse sesini çıkartmıyordu. 10 metrekarelik dandik bi bölgeye giremiyorsunuz diye laf kalabalığı yapmayın
ben giriyorum sorun olmuo üstüm yüc. halit miğrata büyücü var mı yazıolar tankım deyince tamam sende gel bu kadar basit ..
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
burfeatak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen burfeatak »

işte sorun tank olmayanlarda. büyücler daha şanslı böyle konularda eğer şimddiki aklım olsaydı büyücü karakter açardım kendime.
Ad:Shansasyonel
Seviye:49
Karakter:Savaşcı
Klan:ARZ

YÜKSEL TÜRK YÜKSEL ,SENİN İÇİN YÜKSELMENİN SINIRI YOKTUR!
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

burfeatak yazdı:işte sorun tank olmayanlarda. büyücler daha şanslı böyle konularda eğer şimddiki aklım olsaydı büyücü karakter açardım kendime.
tank lık kolay aslında tabi tanktan ofansive geçince 1lwl fareye bile ağır vurmak ayrı bi his.
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Savaşçı” sayfasına dön