Migrat
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Migrat
bu konu hk. 3256748652373656757.......................456546. konumuz hayırlı uğurlu olsun. japonya gurur duyuyor.
hacı çare yok savaşçı çarlar giremeyecek grup bölgesine bu kadar basit. gb dışında hala çok güçlü. 39 lvlde ve 49 lvl ilk geldiğinde büyücüler çok ezikti "heryerde" çok ezikti kimse sesini çıkartmıyordu. 10 metrekarelik dandik bi bölgeye giremiyorsunuz diye laf kalabalığı yapmayın
hacı çare yok savaşçı çarlar giremeyecek grup bölgesine bu kadar basit. gb dışında hala çok güçlü. 39 lvlde ve 49 lvl ilk geldiğinde büyücüler çok ezikti "heryerde" çok ezikti kimse sesini çıkartmıyordu. 10 metrekarelik dandik bi bölgeye giremiyorsunuz diye laf kalabalığı yapmayın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
ben giriyorum sorun olmuo üstüm yüc. halit miğrata büyücü var mı yazıolar tankım deyince tamam sende gel bu kadar basit ..mitmet yazdı:bu konu hk. 3256748652373656757.......................456546. konumuz hayırlı uğurlu olsun. japonya gurur duyuyor.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
işte sorun tank olmayanlarda. büyücler daha şanslı böyle konularda eğer şimddiki aklım olsaydı büyücü karakter açardım kendime.
Ad:Shansasyonel
Seviye:49
Karakter:Savaşcı
Klan:ARZ
YÜKSEL TÜRK YÜKSEL ,SENİN İÇİN YÜKSELMENİN SINIRI YOKTUR!
Seviye:49
Karakter:Savaşcı
Klan:ARZ
YÜKSEL TÜRK YÜKSEL ,SENİN İÇİN YÜKSELMENİN SINIRI YOKTUR!
tank lık kolay aslında tabi tanktan ofansive geçince 1lwl fareye bile ağır vurmak ayrı bi his.burfeatak yazdı:işte sorun tank olmayanlarda. büyücler daha şanslı böyle konularda eğer şimddiki aklım olsaydı büyücü karakter açardım kendime.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!