Arkadaslar e-pin alınır güvenilir birisi ve fiyatını yazarak yollarsa sevinirim ...
Crazysavasci Ateşking
E-pin Alınır güvenilir ...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: E-pin Alınır güvenilir ...
Epin satılır kolay kardeşim yhani kafanı yorma
satarım sana seve seve :geek: :geek: :geek: :geek:
Oyundan Temin Etmek Yerine Bazı Cafelerde Normal Fiatından Daha Düşük Degerde Satılıyor.
Oyun Orada Yaygında Elbet Bir Kaç Kafe Satar Oralardan Temin Etmeni Öneririm.
Oyun Orada Yaygında Elbet Bir Kaç Kafe Satar Oralardan Temin Etmeni Öneririm.

WaffenxKeyhüsrev
Meranda İlk Kenan'ı Kesen Büyücü
Meranda İlk Kadimi Kesen Büyücü
Meranda İlk İflis Kesen Büyücü
Meranda 3. 49 Olan Büyücü
Meranda 4. Ejder Üreten Büyücü
Oyunda Tank Büyüyü Getiren Büyücü
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
3-4 kişyie sattım alırkende foto alırsın vermessem epini koyarsın forumaCrazysavasci yazdı:Arkadaslar e-pin alınır güvenilir birisi ve fiyatını yazarak yollarsa sevinirim ...
Crazysavasci Ateşking
ChoosensxLaRuqen ben isim epini 60 3ay plus 40m
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhaba;
Oyun içindeki İsim değiştirme satışları için yaptığımız uyarıyı sizlere hatırlatmak isterim.
" GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım talebinde bulunmanızı, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
ve ayrıca güvenli yoldan bu hakka sahip olabilmek için lütfen aşağıda verdiğim linki inceleyiniz.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46697
Oyun içindeki İsim değiştirme satışları için yaptığımız uyarıyı sizlere hatırlatmak isterim.
" GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım talebinde bulunmanızı, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
ve ayrıca güvenli yoldan bu hakka sahip olabilmek için lütfen aşağıda verdiğim linki inceleyiniz.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=46697
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>