Beta döneminden beri düzeltilmeyen yüzlerce grafik hatası var ... Yeni yönetim geldiğinde ilgili oldukları söylenince hemen bu hataları yolladım "düzeltirler" diye ... Ama yaklaşık 4 aydır en ufak bir düzeltme yok ... Şimdi yansıtacağım kareler yıllardır düzeltilmeyen ve belkide asla düzeltilemeyecek olan çok çok basit çizim ve grafik hataları ...
Buyrun başlayalım .. Bu hata o kadar basit bir şekilde düzeltilir ki uğraşılsa ... Grafikler geçişlerde sorun çıkarıyor ve bu sorun oyunun başından beridir var ! . Gölgeler yeniden yapılandırılmalı ... Karakterin gölgesi saat 12 binaların gölgesi saat 9 çok çok garip ... Sadece bir kaplama yapılacak hepsi o yaklaşık 1 dakika ... Ama bu hata da diğer hatalar gibi 5 yıldır düzeltilmeyi bekliyor ... 70 Kişinin çarğıştığı alan 4 duvardan başka bişi değil ... Biraz ilgi ... Bu da basit bir kaplama hatası ... Ve bu da 5 yıldır beklemede ... Sanırım karakter grafiğinin yeniden elden geçmesi gerekiyor ama bu hata da oyunun başından beridir var .. Hatalar yeni bölgede bile devam ediyor ... Oyuna kan efekti dahil edilse hiç fena olmaz ... Bir başka kaplama hatası daha ... Oyunda zaten efekt kıtlığı var ama olanlar da tatmin edecek şekilde değil ... Baştan savma bir çizim...
Şöyle izah edeyim Sayın Moderasyon Takımı; Ben bugüne kadar hep ikv'nin yanında oldum ... Forumda veya oyunda, oyun için yapılan aşağılamayı kendime yapılmış sayardım ve ona göre cevabını verirdim ... Oyunun aşağılanmasını kabul edemezdim ... Beta'dan beridir oyunun çevresinde olmak insana bazı şeyleri hatırlatıyor . Hiç unutmuyorum Eminönü'nde GM bölgeden aynen şöyle yazmıştı " BİZ BİR AİLEYİZ" ... Bu sözün bendeki etkisi İKV'yi sadece bir oyun yapmaktan çıkardı ... Ama GM'in bugünkü etkinlikten sonra ettiği sözler ve verdiğim cevabın akabinde aldığım susturulma beni bunlara yapmaya zorladı ...
Madem biz bir aileyiz sorunları kendimiz çözmemiz gerekir değil mi ?
Bu hatalar yaklaşık 5 yıldır oyun içerisinde belki fark edildi belki fark edilmedi... Ama ben bunları sizlere yansıtıyorum... Ya bu sorunları siz çözün yada "AİLE" içerisinde çözelim ...
Size teklifim şudur;
Ben ve oyun içindeki çoğu kişi oyuna daha fazla efekt ve görsel getirilmesinin taraftarı . Yaklaşık 3 yıldır 3D Studio Max kullanıyorum ve bu programı üst düzeyde kullanan bir kaç da arkadaşım var . Eğer uygun görürseniz bu oyunun grafiklerini,çizimlerini,efektlerini kısacası görselini daha iyi bir seviyeye getirmek istiyoruz .
Ya bu işi siz yapın ya da işi "AİLE"ye bırakın ...
Umarım bu yazı yerine ulaşmıştır ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Merhaba,
Çok güzel konulara değinmişsin.İKV oyuncusu bu hatalara öylesine alıştı ki vurdumduymazlık bu seviyeye geldi.Bugün ortalama 100.000 oyuncusu olan bir sunucuda etkinlik yapılacakmış(!)70 kişi içeri alındı , ya kalanlar?Şansınıza küsün denildi resmen.Yapılan eleştrilere gerekli yanıtlar verildi ancak ; o yanıtların çoğunu herkes biliyor.Bizde biliyoruz binlerce kişiyi kaldırmadığını.Peki Meteor Bölgesi neden kaldırıyor?Çünkü o kadar kişi geniş alana yayılıyor.Yanyana toplanmıyor.Yönetim gidipte boyası yapılmamış bi kutunun içinde etkinlik yapacağına hiç yoktan er meydanının bir kopyasını kullansa bütün oyuncular tatmin olur.Ne mi olacak?Ölen canlanamayacak.Kaldırma olmayacak.Ortalama 500 kişi bir er meydanına savaşsa çokta zevkli olur.Ödül verilmesin.Sadece eğlence istiyor İKV oyuncuları.Sayısal loto tutturur gibi 2000 kişinin arasından 70 kişinin arasına girmek için dua etmek istemiyor.Uyan İKV yönetimi!
G0kTurk yazdı:Beta döneminden beri düzeltilmeyen yüzlerce grafik hatası var ... Yeni yönetim geldiğinde ilgili oldukları söylenince hemen bu hataları yolladım "düzeltirler" diye ... Ama yaklaşık 4 aydır en ufak bir düzeltme yok ... Şimdi yansıtacağım kareler yıllardır düzeltilmeyen ve belkide asla düzeltilemeyecek olan çok çok basit çizim ve grafik hataları ...
Buyrun başlayalım .. Bu hata o kadar basit bir şekilde düzeltilir ki uğraşılsa ... Grafikler geçişlerde sorun çıkarıyor ve bu sorun oyunun başından beridir var ! . Gölgeler yeniden yapılandırılmalı ... Karakterin gölgesi saat 12 binaların gölgesi saat 9 çok çok garip ... Sadece bir kaplama yapılacak hepsi o yaklaşık 1 dakika ... Ama bu hata da diğer hatalar gibi 5 yıldır düzeltilmeyi bekliyor ... 70 Kişinin çarğıştığı alan 4 duvardan başka bişi değil ... Biraz ilgi ... Bu da basit bir kaplama hatası ... Ve bu da 5 yıldır beklemede ... Sanırım karakter grafiğinin yeniden elden geçmesi gerekiyor ama bu hata da oyunun başından beridir var .. Hatalar yeni bölgede bile devam ediyor ... Oyuna kan efekti dahil edilse hiç fena olmaz ... Bir başka kaplama hatası daha ... Oyunda zaten efekt kıtlığı var ama olanlar da tatmin edecek şekilde değil ... Baştan savma bir çizim...
Şöyle izah edeyim Sayın Moderasyon Takımı; Ben bugüne kadar hep ikv'nin yanında oldum ... Forumda veya oyunda, oyun için yapılan aşağılamayı kendime yapılmış sayardım ve ona göre cevabını verirdim ... Oyunun aşağılanmasını kabul edemezdim ... Beta'dan beridir oyunun çevresinde olmak insana bazı şeyleri hatırlatıyor . Hiç unutmuyorum Eminönü'nde GM bölgeden aynen şöyle yazmıştı " BİZ BİR AİLEYİZ" ... Bu sözün bendeki etkisi İKV'yi sadece bir oyun yapmaktan çıkardı ... Ama GM'in bugünkü etkinlikten sonra ettiği sözler ve verdiğim cevabın akabinde aldığım susturulma beni bunlara yapmaya zorladı ...
Madem biz bir aileyiz sorunları kendimiz çözmemiz gerekir değil mi ?
Bu hatalar yaklaşık 5 yıldır oyun içerisinde belki fark edildi belki fark edilmedi... Ama ben bunları sizlere yansıtıyorum... Ya bu sorunları siz çözün yada "AİLE" içerisinde çözelim ...
Size teklifim şudur;
Ben ve oyun içindeki çoğu kişi oyuna daha fazla efekt ve görsel getirilmesinin taraftarı . Yaklaşık 3 yıldır 3D Studio Max kullanıyorum ve bu programı üst düzeyde kullanan bir kaç da arkadaşım var . Eğer uygun görürseniz bu oyunun grafiklerini,çizimlerini,efektlerini kısacası görselini daha iyi bir seviyeye getirmek istiyoruz .
Ya bu işi siz yapın ya da işi "AİLE"ye bırakın ...
Umarım bu yazı yerine ulaşmıştır ...
BU GÜNE KADAR AÇILMIŞ BELKİDE EN İYİ KONU BUDUR TEBRİKLER
+ :arrow: :arrow: :idea: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Bina gölgelerinde bir gariplik bulamadım ? Oyuncu gölgelerinin konmamasının sebebi yüksek detay olduğundan ekran kartlarını zorlamasıdır. Bence bu gibi hatalar tamamen siyasi. Kan görelim demişsin. Zaten yasaklar ülkesinde yaşıyoruz "kan" böyle bir oyun için asla etik olmaz. Oyun kapanmasına kadar gidebilir. Bazı acemi Game Master'lar bence işin b...kunu çıkartır nitelikte. Yönetim kadrosunun çok yanlışları var. Çok ta iyi yakalamışsın, eline sağlık. Fakat bazı kemik kadrolar reforma uğramadıkça bu düzen böyle...
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Binaların gölge alanları dikkat et arz sancaktaki binalar aşağı indikçe gölge alanı binaya göre değişiyor ama gölge'nin düşüş şekli aynı .Ayrıca Bankanın oralarda binaların gölgesi binanın önüne düşerken tren garının o taraflarda binanın gölgesi yok yani arka tarafa düşüyor .. Nasıl bi izdüşüm alanıdır bu böyle ?
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.