Sancak Savaşları 1. Günü
Sancak Savaşları 1. Günü
İlk Sancak Savaşlarını Lodoslar Kazanmıştır,İlk Grup Mücadelesinde Arzlar kazandılar fakat Lodoslar 2. kez içeri alınması ile arzları kesmişlerdir. Savaşın Galbi Lodoslar Emeği geçenleri tebrik ederim.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
Re: Sancak Savaşları 1. Günü
CLubber yazdı:İlk Sancak Savaşlarını Lodoslar Kazanmıştır,İlk Grup Mücadelesinde Arzlar kazandılar fakat Lodoslar 2. kez içeri alınması ile arzları kesmişlerdir. Savaşın Galbi Lodoslar Emeği geçenleri tebrik ederim.
Helal olsun . Başarılarınızın devamını dilerim
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kalan 14 günde de aynı sonucun yaşanacağını düşünüyorum , hep biz kazanıcaz
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Lodosların Gücünü Gösterdiğimizi Düşünüyorum.. İnşallah Devamı da Gelir 
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Bakalım Bu süre içersinde neler gelişicek bende 4 gözle bekliyorum,iksirlerimi aldım yarın kullanmaya devam sancak savaşında
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
He Unuttum tabi girebilirsem içeri
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Her güne ayrı konu açma bari
Tebikler bizimle olan herkese .
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Fianxaspendos yazdı:Kalan 14 günde de aynı sonucun yaşanacağını düşünüyorum , hep biz kazanıcaz![]()
Her şey değişiyor 2. kez içeri alındıgımızda zaten 5 grup anca kalmıştık.Hayırlısı kazanan gruplara ..;TEBRİKLER

içerde he 2 klan dan katılanlar eşitse tebrik ederm
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
saat kaçta oluyor bu etkinlik 
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!